2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون تغذیه دوماه هم کافیه ؟ من همش حس میکنم تغذیه کشکه

میگن حداقل سه ماه ؛ تاثیر داره نه اینکه اصلا نداشته باشه درکنار رژیم اقدام تو روز تخمک گذاری هم خیلی مهمه  ودر آخر وازهمه مهم تر خواست خدااااست  عزیزدلم 

میگن حداقل سه ماه ؛ تاثیر داره نه اینکه اصلا نداشته باشه درکنار رژیم اقدام تو روز تخمک گذاری هم خیلی ...

ممنونم ❤من تحت نظر متخصص زنانم .فک کنم ماه بعد اقدام کنیم کل رژیمم میشه دوماه . اونم خیلی سخت نمیگیرم 🤕 کلی قرص داده واقعا از خوردن قرصها کلافه شدیم 🤦‍♂️🙃 یه دختر دارم بخاطر همین دوست دارم این یکی پسر باشه . توکل برخدا ببینیم چی میشه 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
[QUOTE=148742198]ممنونم ❤من تحت نظر متخصص زنانم .فک کنم ماه بعد اقدام کنیم کل رژیمم میشه دوماه . اون ...

امیدوارم به آرزوی دلتون برسید 💚 شما هم تحت نظر دکتر هستید ؟

عزیزم اونم نمیشه مگه میشه دختر باشه بعد یهویی تغییر جنسیت بده غیر ممکنه مثل اون خانمه که میگفت تو ...

به هرحال هرکسی یه عقیده ای داره منم نگفتم صددرصد  بعدم غیرممکن، غیر ممکنه . دعا معجزه میکنه شاید شما باور نداری

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
امیدوارم به آرزوی دلتون برسید 💚 شما هم تحت نظر دکتر هستید ؟

نه ما یک ماه رژیم گرفتیم اون ماه باردارنشدم دیگه رژیمو ول کردیم تا دوماه بعد ازاون هم منتظر بودم که نشد ولی ماه سوم که کلا بیخیال شده بودم باردار شدم 

نه ما یک ماه رژیم گرفتیم اون ماه باردارنشدم دیگه رژیمو ول کردیم تا دوماه بعد ازاون هم منتظر بودم که ...

همیشه وقتی ادم فکرشم نمیکنه حامله میشه 🤦‍♂️ من کلی آزمایش و سونو و عکس رفتم . ولی دکتر خیلی رو رژیم حساس نیس . قرصای خیلی قوی برا خودم و همسرم داده