2777
2789
وای چه خبرشونه؟؟؟؟ .حالاتوتشویقشون کن به لاغری🙂

اره بابا منم ب روم نمیارم که میخام چاق بشم بهشون میگم تروخدا لاغر شین چه خبرتونه و چاقی اصلا خوب نیست.🤭🤭😂😂😂

بخدا یه لاغر هم ندارن هااا همشون چاق 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۳ روز میخوای چاق شی  چن ماه دیگه منتظر استخوان درد باش  چون کورتون ک پوکی استخوان میار ...

نه گفتم هیچ تغییری نکردم بخدا مامان بزرگم هم بهم تیکه میندازه 

برای خوشبختیم برای مشکلات خانوادم صلوات بفرستین مرسی عزیزان ♥️💋محتاجم به دعاتون 
نه گفتم هیچ تغییری نکردم بخدا مامان بزرگم هم بهم تیکه میندازه 

خب که زوده همه پودر ها کورتون دارن وگرنه هیچ داروی سالمی  تو یه ماه بیشتر از ۶ کیلو نمیتونه اضافه کنه 

حالا این‌پودر ها در عرض ۲۰ روز شمارو تبدیل ب بادکنک میکنه 

من خودم خوردم  عوارضشو کشیدم  دلم میسوزه ب حال کسایی که پودر چاقی میخورن 

من بی عوارض ترینشو خوردم  کلی اثر منفی گزاشته روم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
تو ۳ روز میخوای چاق شی  چن ماه دیگه منتظر استخوان درد باش  چون کورتون ک پوکی استخوان میار ...

بخدا ارزش نداشت پوستم داغون شد

اونایی هم که میگن خوردیم هیچیمون نشده برن یه آزمایش کلی بدن میفهمن چخبره

خدایا کاش برمیگشتم عقب😔

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
بخدا ارزش نداشت پوستم داغون شد اونایی هم که میگن خوردیم هیچیمون نشده برن یه آزمایش کلی بدن میفهمن چ ...

دقیقا شما چی خوردی؟

من پودر رویال خوردم از همین سایتم تعریفشو شنیدم اولش عوارض نداشت اما بعد دوماه 

تیروییدم کم کار شد  

مشکل گوارشب بعد ۳ سال هنوزم دارم  دلپیچه دارم 

استخونام انقد ضعیف شدن درد میکنن  صدا میدن 

ینی لعنت میکنم خودمو 

اینا ب کنار  دوباره وزنم برگشت سر جای اواش 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)