حالا نمی دونیم بريم یا نه ...عروسی پسر خاله مه ...خاله ام امروز زنگ زده گفته که با ماشین بريم سر کوچه عروس..همه تو ماشین های خودشون..اون وقت با ماشین بريم دنبال عروس و داماد و بوق بوق...تا بريم یک جای باز و خلوت که بزن و برقص کنند و بعد عروس و داماد رو مشایعت کنیم تا خونه شون...حالا نريم خاله مون قهر می کنه حتما ...بريم چطور بر یم ؟ با ماسک ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داماد خواهرشوهرم هم میگفت الکیه با یکی از دوستاش خاله بازی راه انداخته بودن تا دو سه روز پیش یه شب اینا میرفتن فردا اونا میومدن الان مادر و. خواهر دوستش گرفتن بازم اینا حیا ندارن امشب اون یکی دوستش اومده
بچها من و خواهرم میخوایم یکاری راه بندازیم لطفا دعا کنید موفق بشیم دعام کردین لایک کنین تا بر ...
یزدی هستی؟ 💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اتفاقا ماهم عروسی داشتیم ولی تالار نبود برا رقص و دستمال بازی تو خیابون جلو خونه عروس بودیم فامیلا داماد هم تو خیابون جلو خونه داماد میرقصیدن تا ساعت ۱شب که اومدن عروسو بردن
منم نگفتم رعایت نمیکنم...این مدت همش تو خونه قرنطینه بودیم ولی دوربرمون اصلا ازاین بیماری نداشتن...خودمونم خسته شدیم از بس ترس واسترس داریم ولی نمیدونیم از چی