2777
2789

تا ایشون منم یسوال بپرسم

من این جا مایع واسه ظرفشویی گرفتم باچنتا چیز گوگولی دیگه ست کردم بعد مامانم میگه زشته پلاستیکه واسه عروس خوب نیس خورد تو ذوقم

بده واقعا؟ 

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امید اون روزی که هیچ وقت سر جهیزیه دعوا نباشه

کاش یه روز این فرهنگ جا بیفته که هر دو خونواده های عروس به یه میزان برابر پول بذارن وسط، بعد عروس و دوماد هر چی دوست دارن بخرن

نه این که یه عمره تو کشورمون جنگه سر این که تو باید بخری، چرا اینو نخریدی، ما این رسمو نداریم، وظیفه ی توعه، این چیه خریدی

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
تا ایشون منم یسوال بپرسم من این جا مایع واسه ظرفشویی گرفتم باچنتا چیز گوگولی دیگه ست کردم بعد مامان ...

خوشگلن چرا زشت باشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
به امید اون روزی که هیچ وقت سر جهیزیه دعوا نباشه کاش یه روز این فرهنگ جا بیفته که هر دو خونواده های ...

عالی عالی 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
منم تازه عروسم یه ماهه اومدم سر خونه زندگی خودم، همه چیمو دوسدارم به جز موکت😔موکتم زشت نیستا ولی ا ...

عکس بفرش

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
تا ایشون منم یسوال بپرسم من این جا مایع واسه ظرفشویی گرفتم باچنتا چیز گوگولی دیگه ست کردم بعد مامان ...

اگه خودت نمیگفتی، فک میکردم سرامیکیه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
خوشگلن چرا زشت باشه

مامانم میگه پلاستیکیه خوب نیس

من میگم سرامیک بگیرم میدونم دوروز نشده میشکونمش ازینام که یه میله باریک دارن یبار واسه یکیو کندم😐

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد