2777
2789
عنوان

جاریم مرده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 43 پست

الهی خدا به همشون صبر بده.واقعا ناراحت شدم

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

خدا صبرشون بده.خییییلی سخته.بچه هاش چند ساله ان؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمتش کنه بیچاره بچه هاش چند سالشونه 

سه تا پسرداره. یه دختر ۱۲ساله

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

خدا صبرشون بده.خییییلی سخته.بچه هاش چند ساله ان؟

فقط یه داداش بزرگ دارن بقیه کوچیک ان

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اره .رفته قربانی بخره  شوهرش اینم رفته باهاش .ولی خودش قربانی شد

وای بمیرم الهی با چ ذوقی رفته قربانی بخره ای خدا بنده خدا شوهرش الان داغونه کاش هیچکس تو جوانی نمیمرد

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
پسراش چندسالشونه

یکیش فک کنم ۱۷ بقیه کوچیک ترن 

یکیش فک کنم ۱۷ بقیه کوچیک ترن 

خداکمکشون کنه غم بزرگیه دیگه هیچی مثل قبل نمیشه مثل وقتی که مادرم فوت کرد ودیگه هیچی مثل قبل نشد واسمون بعد یه سال پدرم ازدواج کرد احساس میکنم خیلی از هم دورشدیم این که میگن مادر قلب خونست واقعا درسته

ماشین بهش زده؟

نه با ماشین خودش افتاده تو دره شوهرش و دخترش زندن خودش فوت شده

خداکمکشون کنه غم بزرگیه دیگه هیچی مثل قبل نمیشه مثل وقتی که مادرم فوت کرد ودیگه هیچی مثل قبل نشد واس ...

بله واقعا درسته ..شوهرش هم بااینکه جراحت داره و باید بستری میبود خودشو مرخص کرد تا تو تشییع جنازش باشه