من پول تو دستم نمیمونه. مثلا 100 تومن توحسابم بود از شوهرم خرجی گرفتم ریخت تو کارتم خریدام کردم ته حسابم 10تومن میمونه یا از پول خودم برمیدارم میگم بعدا میزارم سرجاش ولی نمیذارم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم بدبار اومده از اول گولم میزد منو باجاریم مقایسه میکرد که زرنگ شم نگو گولم میزده از سرخودش باز ...
مردا زرنگ شدن من تو مجردیم ماشین داشتم اون نداشن حالا ماشینم کلا زیر پای اونه به روی خودشم نمیاره واسه خودش حداقل ماشین بخره تو جهزیه م که هیچیو گردن نگرفتن فقط یه خرجی ماهانه که بهم میده یه کم ارومم میکنه
منم خیلی دلم ازش گرفته خیلی پرو پول میده اشکمم باید دربیاره
عزیزم سیاسیت داشته باش وای خواهرشوهر من خیییلی باسیاسته اصلا نقطه ضعف نشون نمیده به شوهرش جوری رفتار میکنه که شوهرش فکر کنه همه چی وظیفه ش وای نمیدونی سالی چند تا خونه میخره خواهرشوهرم اصلا خوشحالیشم نشون نمیده
پولی رو ک میده رو باهاش قرعه کشی میزارم تا نتونم بهش دست بزنم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم