2777
2789
پریود شدم😞

پریودیت مبارک

اشکال نداره عزیزم. باید مداوم تکرار کنی. هر وقت به صلاحتون باشه 

ان شاالله حدود دوهفته دیگه با قدرت ادامه بدین😉

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها
پریودیت مبارک اشکال نداره عزیزم. باید مداوم تکرار کنی. هر وقت به صلاحتون باشه  ان شاالله حدود ...

خیلی ناراحتم خسته شدم ازبس خواستمو نداد خدا

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتم خسته شدم ازبس خواستمو نداد خدا

میده عزیزم

هر وقت بده میفهمی که حکمتش چی بوده که تا اون موقع نداده. صبور باش. فقط به سلامتیت برس و شاد باش

این ماه و اوایل پاییز احتمالش زیاده. میگیره این بار😘

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

عزیزم دوست داشتی این تاپیکو نگاه کن شاید گره از کارت باز شه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239203/از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم?page=1

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
عزیزم دوست داشتی این تاپیکو نگاه کن شاید گره از کارت باز شه https://www.ninisite.com/discussion/to ...

خودمم نذر کردم امیدوارم حاجتمو بگیرم

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
مرسی عزیزم التماس دعا😞

فدات شم محتاجم به دعا

فدات شم محتاجم به دعا

من نذر همین شهید هادی کردم چند ماه پیش نشد از ۴۰ روز پیش گفتن چله کلیمیه اس باز نذر کردم زیارت عاشورا بازم نشد🤕 انگاری خدا نمیخواد بده...

من نذر همین شهید هادی کردم چند ماه پیش نشد از ۴۰ روز پیش گفتن چله کلیمیه اس باز نذر کردم زیارت عاشور ...

نا امید نباش عزیزم. برنامه ریزی خدا با برنامه ریزی من و تو فرق میکنه. هر کاری رو تو بهترین لحظه اش انجام میده. زمان حاجت تو هم میرسه نگران نباش.

چند سالته و چند وقت اقدامی؟

نا امید نباش عزیزم. برنامه ریزی خدا با برنامه ریزی من و تو فرق میکنه. هر کاری رو تو بهترین لحظه اش ا ...

عزیزم ۲۷ سالمه و از فروردین اقدامم

عزیزم ۲۷ سالمه و از فروردین اقدامم

وا همچین ناامید بودی فکر کردم راحت ۱۰ ساله منتظری.

چقدر عجولی تو دختر. نگران نباش به زودی باردار میشی.

من ۳۲ سالمه دارم اولین بچمو میارم

وا همچین ناامید بودی فکر کردم راحت ۱۰ ساله منتظری. چقدر عجولی تو دختر. نگران نباش به زودی باردار می ...

عزیزم ایشالله تن بچت و خودت تا ابد سالم باشه😍دست خودم نیست خیلی دلم بچه میخواد😂

عزیزم ایشالله تن بچت و خودت تا ابد سالم باشه😍دست خودم نیست خیلی دلم بچه میخواد😂

سلامت باشی. ان شا الله شمام حاجت روا میشی خدا یه نی نی تپل و خوشگل میذاره بغلت😍😍