zhiiillllaaa مدیر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 44 پست بچه ها هاله میبینید؟ خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍 1399/05/11 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman1400 عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 1808 پریود شدم😞 پریودیت مبارکاشکال نداره عزیزم. باید مداوم تکرار کنی. هر وقت به صلاحتون باشه ان شاالله حدود دوهفته دیگه با قدرت ادامه بدین😉 یه صلوات برای سلامتی همهی مامانا و باباها
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 پریودیت مبارک اشکال نداره عزیزم. باید مداوم تکرار کنی. هر وقت به صلاحتون باشه ان شاالله حدود ... خیلی ناراحتم خسته شدم ازبس خواستمو نداد خدا خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
maman1400 عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 1808 خیلی ناراحتم خسته شدم ازبس خواستمو نداد خدا میده عزیزمهر وقت بده میفهمی که حکمتش چی بوده که تا اون موقع نداده. صبور باش. فقط به سلامتیت برس و شاد باشاین ماه و اوایل پاییز احتمالش زیاده. میگیره این بار😘 یه صلوات برای سلامتی همهی مامانا و باباها
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 میده عزیزم هر وقت بده میفهمی که حکمتش چی بوده که تا اون موقع نداده. صبور باش. فقط به سلامتیت برس و ... توروخدا دعامکن😭 خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 عزیزم دوست داشتی این تاپیکو نگاه کن شاید گره از کارت باز شهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2239203/از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم?page=1 دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 عزیزم دوست داشتی این تاپیکو نگاه کن شاید گره از کارت باز شه https://www.ninisite.com/discussion/to ... خودمم نذر کردم امیدوارم حاجتمو بگیرم دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 عزیزم دوست داشتی این تاپیکو نگاه کن شاید گره از کارت باز شه https://www.ninisite.com/discussion/to ... مرسی عزیزم التماس دعا😞 خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 خودمم نذر کردم امیدوارم حاجتمو بگیرم انشالله خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 مرسی عزیزم التماس دعا😞 فدات شم محتاجم به دعا دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 فدات شم محتاجم به دعا من نذر همین شهید هادی کردم چند ماه پیش نشد از ۴۰ روز پیش گفتن چله کلیمیه اس باز نذر کردم زیارت عاشورا بازم نشد🤕 انگاری خدا نمیخواد بده... خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 من نذر همین شهید هادی کردم چند ماه پیش نشد از ۴۰ روز پیش گفتن چله کلیمیه اس باز نذر کردم زیارت عاشور ... نا امید نباش عزیزم. برنامه ریزی خدا با برنامه ریزی من و تو فرق میکنه. هر کاری رو تو بهترین لحظه اش انجام میده. زمان حاجت تو هم میرسه نگران نباش.چند سالته و چند وقت اقدامی؟ دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 نا امید نباش عزیزم. برنامه ریزی خدا با برنامه ریزی من و تو فرق میکنه. هر کاری رو تو بهترین لحظه اش ا ... عزیزم ۲۷ سالمه و از فروردین اقدامم خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 عزیزم ۲۷ سالمه و از فروردین اقدامم وا همچین ناامید بودی فکر کردم راحت ۱۰ ساله منتظری.چقدر عجولی تو دختر. نگران نباش به زودی باردار میشی.من ۳۲ سالمه دارم اولین بچمو میارم دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 وا همچین ناامید بودی فکر کردم راحت ۱۰ ساله منتظری. چقدر عجولی تو دختر. نگران نباش به زودی باردار می ... عزیزم ایشالله تن بچت و خودت تا ابد سالم باشه😍دست خودم نیست خیلی دلم بچه میخواد😂 خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 عزیزم ایشالله تن بچت و خودت تا ابد سالم باشه😍دست خودم نیست خیلی دلم بچه میخواد😂 سلامت باشی. ان شا الله شمام حاجت روا میشی خدا یه نی نی تپل و خوشگل میذاره بغلت😍😍 دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic