2777
2789

سلام بچه ها

صبحتون بخیر

بچه ها ، شوهرم واقعا خوبه، توی زمینه های کاری هم واقعا همیشه خیرش به همه میرسه اما الان یکم از لحاظ مالی تو کارش کم آورده

با خونوادمم خیلی خوبه

خواهرم شاغله خودش و خدا رو شکر درآمدش خوبه، حالا شوهرم دیشب میگفت بهش بگو ببین میتونه یه وام ۴۰، ۵۰ تومنی برامون جور کنه؟

بچه ها خواهرم میتونه، اما اصلاااا اصلا اصلا دلم نمیخواد بهش بگم چون خونواده ی خودمو میشناسم

ظاهرا خیلی خوبن و اگه به خواهرم بگم شاید جور کنه اما بعدش انقدرررر میشینن با مامانم تجزیه و تحلیل میکنن

قبلا هم به گوشم رسیده و وااااقعا از این حرکتشون بدم میاد

دلم نمیخواد خونوادمو پیش شوهرم خراب کنم و بگم اخلاق بدی دارن، به نظرتون چی کار کنم که شوهرم بیخیال شه؟

بهشم گفتم نه ولش کن، میگه خب چه اشکالی داره، تو بگو بهش، قسطشو میدیم تموم میشه 

خدا رو هزاران بار شکر 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حذف_تاپیک#  https://www.ninisite.com/discussion/topic/4432469/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
اره بگو.ولی اگه غر زدن هم نگو پیش شوهرت خواهرت تو کدوم بانکه؟🤣

تو بانک کار نمیکنه عزیزم

کارمند جای دیگه س اما میتونه با توجه به امکاناتش وام بگیره

خدا رو هزاران بار شکر 💕