2777
2789
عنوان

دانشجویی👩‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 44 پست
ن چه عیبی ما۹۰% کلاسی بیرون میرفتیم پسراهم بودن

منم کاهی نیرم اما نمیدونم تو گروه های مختلط چجوری باید با پسرا رفتار کنم که نه بگن امله نه بگن جلفه، خب مرز این دو تا میخواستم باشم ولی نمیدونم چجوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونجوری خوبه البته به شرطی که انقدر جنبه داشته باشن کسی عاشق کسی نشه 😅 اکیپ مختلط تو دانشگاه خو ...

اپلش از امیپ شروع میشه بعد دوتا دوتا رل میزنن و در اخر اکیپ از هم میپاشه☹️😅

پس با دوس پسر تو دوران دانشگاه مخالفین.چرا اخه

اتفاقابنظرمن اکیپ شدن واینا خوبه

باعث میشه شناختت ازجنس مخالف بیشتربشه

حتی اگ موردخوبی بهتون پیشنهادبده و خودتون هم مایل باشید دوست پسرداشتن توی دانشگاه بدنیست اما بایدیه چیزایی رو رعایت کردتوی محیط دانشگاه❤

منم کاهی نیرم اما نمیدونم تو گروه های مختلط چجوری باید با پسرا رفتار کنم که نه بگن امله نه بگن جلفه، ...

بگو بخند معاشرت کن ولی حد و مرز بذار

هرجا دیدی ب خط قرمزت نزدیک شدی سکوت کن و بکش کنار

اتفاقابنظرمن اکیپ شدن واینا خوبه باعث میشه شناختت ازجنس مخالف بیشتربشه حتی اگ موردخوبی بهتون پیشنه ...

یه سوال دیگه😅بنظرتون با دوس پسری که مدت زیادی نیست با هم اشنا شدیم، تا چه اندازه مرزامو باید باز کنم 😬اصلا رابطه دختر و پسر دانشجویی که هدفشون احتمالا ازدواج نیست و فقط سرگرمیه چجوری باید باشه ؟

یه سوال دیگه😅بنظرتون با دوس پسری که مدت زیادی نیست با هم اشنا شدیم، تا چه اندازه مرزامو باید باز کن ...

راستش این سوال خودمن هم هست

چون شرایطی مشابه سوالتون دارم

امافکرمیکنم اینکه باهم صمیمی باشید اشکال نداره

به ایشون نشون بدید که برای خودتون ارزش قائل هستید وحد ومرزهایی داریدمثلا اینکه دوست ندارید یه سری چیزهارو باهرکسی تجربه کنید و میخواید اول ازطرف مقابلتون مطمعن بشید

یامثلانذارید برای شما تصمیم بگیره ازش مشورت بگیرید اما نذارید تصمیم قطعی روایشون بگیره چون بعدااگ رابطتون جدی بشه ایشون عادت میکنه وشما اذیت میشید

بهش نشون بدید که واسه خودتون هدف و برنامه دارید و تمام زندگی وهدفتون ایشون نیستن که هروقت خواست حتمابتونه همون موقع شمارو ملاقات کنه 

اووووم اینا تجربیات شخصیم بود نمیدونم چقدر تونستم به سوالتون جواب بدم

اگ اینا جواب سوالتون نبود واضح تربپرسیدش😂