2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9469 بازدید | 319 پست
من کل خونم ۷۰ متره چ حوصله ای دارن اینا. اصن از شلوغ بازی بدم میاد.اینارو کجا جا میدن

سبک زندگی خونه پدری ات رو ببین 

آدم روی همون فرمون خونه پدری میره

دم دستی و  ‌مهمان و این چیزا رو ول کن

ظرفشویی و اتو و جارو برقی و لباسشویی و یخچال فریزر رو جنس خوب بگیر 

عزیزدلم بقیش تو کارتونه اینا فقط عکس گرفته بودم

چه اووووجله😍😍😍

صبرکن منم سرویس مهمانمو بفرستم

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبک زندگی خونه پدری ات رو ببین  آدم روی همون فرمون خونه پدری میره دم دستی و  ‌مهمان و ای ...

من نمیتونم ظرفشویی بخرم.بنظرت ضایع هس؟

فعلا اینارو چیدم. بقیه خونم رو هر وقت چیدم عکس میقرستم😁

عزیزمممممم

چ قشنگن.مبارکت باشه حتما عکس بفرستیا😍😍

دعاکن منم زودتر جهیزیم جورشه برم سرخونم

اره دقیقا... نه اینجوری نیستم من ب نظرت چیا تو چشمه؟☺

اوم خب ببین میتونی پلوپز چندکاره بگیری هم زودپز داره آرام پز سرخ کن پلو پزم هست یامثلن غذاسازهای چندکاره ک آسیاب خرد کن غذاساز مخلوط کن دارن اینجوری صرفه اقتصادی داره همه چیم میگیری. ولی عین ساندویچ ساز بنظرم اصن ن توچشمه ن ضروری خب معمولا لوازم آشپزخونه توچشم تره. مبل وفرش. زیاد طرح شلوغ نگیروسایلتو کلاه

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
عزیزمممممم چ قشنگن.مبارکت باشه حتما عکس بفرستیا😍😍 دعاکن منم زودتر جهیزیم جورشه برم سرخونم

چشمات قشنگ میبینه. مبل هام و سرویس خوابم ۳ هفته دیگه آماده میشن.  اگه یادم بمونه حتما عکس میفرستم

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
ببین میز بار بگیر

بنظرم الان این اصن ضروری نیس ی خونه 70متری اگه خواست بااین چیزا پر کنه بعدنم ب مشکل برمیخوره. صرفه اقتصادی نداره. دست و پاگیره.ازمد میوفته. چن سال دیه بچه بیاری هردم ازش آویزون میشه

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن.....