2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9469 بازدید | 319 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه یخچالش؟ ما بیشتر از قیمتی که گفتم دیگه نمیخایم هزینه کنیم ایرانی هم نمیخایم

هنوز استفاده نکردم، شنیدم بد نیست، خوبیش اینه که مطمئن هستی فیک نيست و نمایندگی داره. 

سایدش روی 24 بود. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4795469/کی-با-دل-مهربونش-واسه-شفای-من-دعای-مقاتل-بن-سلیمان-میخونه?postId=148590814

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

من عروس قدیمیم😄چندتا چیز هست که نخریدم ولی بعدا تو زندگی لازمم شد الان مینویسم برات

چرخ گوشت آبمیوه گیری پلوپز آسیاب مایکروفر یا آون توستر 

همزن برقی ساندویچ ساز سبزی خورد کن اجاق چهارپایه و دیگ و ملاقه ی بزرگ سرویس چینی ظروف یخچالی از این پلاستیکیای در دار سرویس قاشق چنگال برای میهمان سیخ کباب و منقل 

حالا شما اگه پول داری و مشکلی نیست سعی کن همه رو بخری همین اول اگرم نداری مثل من خب نخر بعدا تو زندگی خودتون دونه دونه میخرین 

ان شاالله خوشبخت باشید و با دل خوش استفاده کنید از جهازتون

من جهیزیم رو 16 سال پیش خریدم  

الانم اومدم از تجربم بهتون بگم

نو عروس های عزیز خواهرانه بهتون میگم تو این اوضاع اقتصادی نه به پدرهاتون فشار بیارین نه شوهرهاتون از همه مهتر خونه شلوغ پلوغ تو سلیقه خیلی ها نیست 

تو خونه چند وسیله شیک و گرون باشه بهتره تا بجل خونه باز بشه 

وسایل برقی درشت از جمله یخچال ، لباسشویی، ظرفشویی، جاروبرقی، تلویزیون و اتو رو مارک خوب و ترجیحاً یک مارک بگیرین

وسایل برقی آشپزخانه پارس خزر رو بخرین خیلی خوبه هم خدمات پس از فروش داره هم از این کالاهای غیر اصلی که تو بازار ریخته و معلوم نیست کجا ساخته شدن و خدمات پس از فروش ندارن بهتره

برا ظرف و ظروف هم یک سرویس شش نفره برا خودتان و نهایتا 18 نفره برا مهمون کفایت میکنه وسایل خورده ریز و دکوری هم بعد از ازدواج به مرور خرید میشه

اگه الان همه چیز خرید کنین بعدا وسیله ای دوست دارین نمیتونین بخرین یا خونه رو شلوغ می کنین

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر

وسایل آشپزخانه :

سرویس چینی - سرویس آرکوپال - سرویس کریستال (شامل:قندان-فنجان-سرویس آجیل خوری و مبوی خوری)-سرویس قابلمه(چدن،تفلون،استیل)-سرویس قاشق چنگال(12نفره)-سرویس کفگیر ملاقه آشپزخانه-سرویس ابزار آلات آشپز خانه (شامل:چاقو تبز کن-رنده-و...)-پارچ و لیوان-آبکش و لگن(در چند سایز مختلف)-سینی(برای مهمان و دم دستی)-قوری و کتری-سطل قند و شکر و برنج-جای پیاز و سیب زمینی-سرویس قند و شکر و چای(برای روی کابینت)-گوشت کوب-تخته گوشت-قیف-زعفران ساب-آب لیمو گیری دستی-سیر خرد کن-ملاقه برای ظرف ماست - شیشه های یک کیلویی برای حبوبات -شیشه(برای:نعنا خشک-شوید-زرشک-خلال پسته و بادام-نبات-زعفران-اسپند و...)-سطل اشغال آشپزخانه-جارو خاک انداز -جای نان- جای نان - دستمال های آشپزخانه(در سایز های مختلف)-دمکنی-دستگیره-پیشبند-جای کره و پنیر -شیشه آب-جای آب لیمو ،سرکه ، روغن و...-شیشه های مربا و ترشی برای داخل یخچال -ظروف متعدد در دار برای گذاشتن در یخچال و فریزر -فلاسک چای-اسکاچ-ریکا-پودر لباسشویی-روغن-برنجو قند و شکر-زود پز-جای کارد وچنگال اشپزخانه-کارد و چنگال و ظروف دم دستی -نمکدان-جای ادویه جات -

لوازم برقی آشپزخانه:

یخچال فریزر- ماشین لبسشویی-ماشین ظرف شویی- ماکروفر-غذا ساز -سرخ کن-پلوپز- توستر-آب میوه گیری-چای ساز-ساندویچ میکر-چرخ گوشت-گوشت کوب برقی -

لوازم برقی دیگر

اتو -اتوپرسی -جارو برقی -بخار شوی -جارو شارژی

لوازم اتاق خواب:

سرویس خواب- روتختی- ملحفه-رو بالشی-لحاف،تشک،پتو-گل و لوازم تزئینی-حوله های دستی- میز اتو

لوازم هال و پذیرایی:

مبلمان-نهار خوری-ویترین(کنسول،بوفه)-فرش-پرده-ظروف تزئینی-سطل آشغال-جای کارد و چنگال ، دستمال کاغذی -

دستشویی و حمام:

سطل آشغال و توالت شور-حوله-دمپایی-شمع و گل تزئینی-حوله های حمام-شامپو،صابون،لیف-جای رخت چرک -

مال من نیستا توکانال بود گزاشتم☺☺☺☺☺

کمد در نداره

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
جعبه سوزن نخ

چه خوشگله 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍