2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9469 بازدید | 319 پست
اسی چقد پول گذاشتی برا خرید جهیزیت ایشالا؟

هیچ پولی نزاشتیم کنار.الان دوسال نامزدم داریم کم کم میخریم.تاالان شده ۳۰ تومن اینا.سرویس چوب (مبل و ناهارخوری و سرویس خواب) با گاز و توستر و جاروبرقی و پنکه و اسپرسوسازم(چون منو شوهرم خیلی میخوریم دارم میخرم)و سرویس پذیرایی چای خوری مهمانم و جاکفشی و ی سری وسیله های ریز مونده

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
اهان  من فک کردم روش وسایل پذیرایی میچینن میارن واسه مهمون😂😂😂😂

ن مگه گارسونیم.خخخ فکرکن با اونا بریم پذیرایی از جاری.انگار کلفتیم  

خواهشا اگه امضامو خوندی دعا کن ک بمیرم از زندگی خستم خیلــــــــــی خسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادم رفت تو مغازه عکس بگیرم ازشون. تو نت هم نمیدونم چی سرچ کنم بیاره🤦‍♀️ اینم سرویس آشپزخونمه سفار ...

چند تیکس؟ چقد شد

برای او مینویسم که همیشه و همه جا با او باشم،تا او شاد باشد همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد💋⁦❤️⁩💞
من از جهیزیم از یه سری وسایل اصلا استفاده نکردم مثل چرخ گوشت چون گوشت چرخ کرده همیشه خریدم واقعا بعض ...

میگم میشه گوشت چرخ کرده رو شست؟

چون بعضیا میگن بهداشتی نیست و گوشت و میاریم میشوریم چرخ میکنیم.

من خودم چرخ گوشت نخریدم

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
شوهر خواهرم خونه ساخت ۳۰۰ متر دوبلکس  چهارماه دیگه عروسی خواهرمه ولی پدرم ورشکست شد هنوز یه قا ...

خیلی ناراحت شدم بابت ورشکستگی پدرتون ایشالا زود ب روال سابق برگردین و حتی از قبلم بهتر باشه وضع مالیتون

من خواهرم در بند خرید و این چیزاست اما بخدا ک ی کلمه نمیگه چی میخوام چی نمیخوام

پدر مادرمم بهترین برندارو براش خریدن شمام بخواهرتون بگید ک فشار نیارن بخدا ک پدر مادرا گناه دارن

هر پدر مادری ارزو داره بهترینارو ب بچش بده اما چون وضعیتشون جور نیست در حد توان خودشون میدن جهاز رو

چرا باید ی پدر جلو بچش سرافکنده بشه بخاطر چندقلم کالا؟

خدایا هیچ پدری رو جلو زن و بچش شرمنده نکن

الهی امین

میگم میشه گوشت چرخ کرده رو شست؟ چون بعضیا میگن بهداشتی نیست و گوشت و میاریم میشوریم چرخ میکنیم. من ...

میری قصابی  بگو گوشتو بشور بعد چرخ کن البته من اماده از فروشگاه میخرم 

میاین با دلای پاکتون به نیت شفام😞😞😞این دعا بخونینhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4795469/کی-با-دل-مهربونش-واسه-شفای-من-دعای-مقاتل-بن-سلیمان-میخونه?postId=148590814

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
میگم میشه گوشت چرخ کرده رو شست؟ چون بعضیا میگن بهداشتی نیست و گوشت و میاریم میشوریم چرخ میکنیم. من ...

منم واسه همین می خرم خودم چرخ می کنم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..
اره ولی خیلییی دوست دارم راستی کیک پز و ساندویج ساز و قهوه جوشم لازم نیس؟

هیچکدوم،اگه فر داری کیک پز لازم نیست،قهوه جوشم ضروری نیست مگه خودت یا شوهرت یااقوام از اونا باشید که قهوه رو به چایی ترجیح بدید،مثلا مهمون بیاد قهوه جلوش بزارید،به دوست داشتن و نداشتن فکر نکن هم حواس جیب خانوادت رو داشته باش،هم به طرفت نگاه کن که واقعا می ارزه خودت و خانوادت رو به سختی بندازی این همه وسیله بخری،من ارشد حقوق دارم تو قانون دختر هیچ وظیفه ای برای خرید جهاز نداره خودمم میخوام ضروریات رو بخرم حتی اگه پولم از پارو بالا بره،چون مرد باید اسباب زندگی رو فراهم کنه و زیاد هوا برش نداره