2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9469 بازدید | 319 پست
نمیدونم جنسش چیه تو برو پارچه فروشی طرح زیاده انتخاب کن عزیزممم😍

مبارکه عشقم 

چ دختر قانع ای هستم خودم میخوام سرویس بدوزم خودم دارم با پول جیبی خرید میکنم 😂😂😂😂😂

عوض نشید تعویض میشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا چیا

ظرفایی ک جنسه چوبه سبدا پخل حصیر بافی. دیوارکوب نقاشی شده ظرفا سفالی پارچه های ترمه  سرمه دوزی شده پته دوزی شده. ظرفای دستی چوبی جلاخورده. ی عالم صنایع دستی هست ک کاره دست باشه و شیک همه جاهم پیدامیشه قدیمیم نمیشه چون سنتیه

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
مبارکه عشقم  چ دختر قانع ای هستم خودم میخوام سرویس بدوزم خودم دارم با پول جیبی خرید میکنم 😂😂 ...

دقیقا منم همینطور...

خیلی دارم با سختی جهیزیه میخرم.خدا خودش کمکمون کنه

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
بچه ها میخواید سطل دسشویی و وسایل دسشویی چ رنگی بگیرید

من کاشی و سرامیک دستشویی طوسی و سفیده.

هردو رنگو میتونم بگیرم.برا حمام ی لگن و کاسه و جا صابونی صورتی گرفتم.دمپایی مردونه طوسی زنونه سفید میخرم.جا شامپویی هم سفید

اره من طرحشو خلی دوسدارم ملیح و قشنگه...اهان یعنی هر ۶ نفره ش چهازصد و خورده ای چه خوب شده

اره عزیزم...

لیست جهیزیه اگه داری بفرست

ببینید من جهاز دارم 😔  یه ازدواج ۱ سالهداشتم که وسایلامو جمع کردم‌😔  بعد ۵ سال ذوق کرد ...

الهی امین

سبک زندگی خونه پدری ات رو ببین  آدم روی همون فرمون خونه پدری میره دم دستی و  ‌مهمان و ای ...

بنظرم ظرفشویی لازم نیس بعدا شوهر میخره ...مگه اون بعد ازدواج قرار نیس چیزی بخره

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍