2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9469 بازدید | 319 پست

سلام خوبید 

به نظر من لوازم برقی فقط اونا که کاربردیه بخرید 

مثلا من دیدم سرخ کن،تستر نون،آرام پز ،هواپز،تخم مرغ پز و خیلی چیزایی که شاید یک بار استفاده شه عروسا میخرن 

من که اینا رو قلم گرفتم خوشمم نمیاد آشپزخونم شلوغ باشه بعضی عروسا رو میبینم روی کابینت که میخوره سقف همشو برقی و قابلمه چیدن واقعا خیلی خزه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مبارکه عزیزم گرونم گرفتی 😘😘😘

ممنونم عزیزم...اره ولی نسبت ب بقیه طرحاش ارزونتر بود...طرح قاشق دم دستیم داشت میشد ۲ میلیون...خب زیاده واسه قاشق مهمان که چندوقت یکباز استفاده میشه انقدر هزینه کنم

بمیرم برات خواهر با تموم وجودم درکت میکنم چون خودمم اینجوریه بابام. ببخشیدا ادم بدی نیستما ولی حتی ...

فداتم گلم من کتک  نمیزنه ولی برا خونه فامیلاش خرج میکنه

عوض نشید تعویض میشید
خوبه ها ولی خیلی زرده

ما اصالتا عرب های مصری هستیم خونمون باید همه ش مثل اینا هست همه ش طلایی هست باید اینجور باشه وگرنه منم ساده میپسندم حالت سلطنتی 

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی  
باش عزیزم حرفت درسته...جهاز انقدر زیاده و خورد و ریز داره ک اگه براهرکدوم بخوام کلی فکر کنم چل میشم ...

اخ نگو از خورده ریز هر چی میخریم تموم نمیشه😑😑😑😑

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
میزبار

من یه اباژور گرفتم طلاییاحساس میکنم خیلی چشمو میزنه

الان اینارو دیدم به اباژورم امیدوار شدم

ایکاش کمرنگ ترش رو میخریدی عزیزم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

من یه اباژور گرفتم طلاییاحساس میکنم خیلی چشمو میزنه الان اینارو دیدم به اباژورم امیدوار شدم ایکاش ...

اره منم ساده دوست دارم اما واسه گفتم که از عرب های مصری هستیم و رسممون اینه😔خونه باید پادشاهی باشه مثلا 

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی