2777
2789
خخخخخ مادرشوهرا همینجورین مادرشوهر منم فکر میکرد من یه تیکه طلاشو برداشتم از تو خونش خخخخ 

گاه خورده به من همچین تهمتی بزنه جرش میدم😒😒😒

اوسسسکول بابا😐میگم داشتی میرفتی طالبی میخوردی گزاشتی دهنت میگه نه دوباره دراوردم گفتم بروخونه دخترات بگرداینجانیس

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم تاحالا دوتا زنجیر و دوتا پلاک دوتا انگشتر و ی جفت گوشواره گم کردم😑مامانمم یبار انگشترش گم شد خی ...

پیاز سوخاری چیز دیگه ای هم هست که گم کرده باشی😂

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
گاه خورده به من همچین تهمتی بزنه جرش میدم😒😒😒 اوسسسکول بابا😐میگم داشتی میرفتی طالبی میخوردی گ ...

خخخخخ

نه متستقیم نگفت وگرنه ک خیلی بی ادبی بود ولی هی میگفت تو ندیدیش اینجا بودیا تو اینجا بودی گم شد ندیدی کجا بود؟

😂😂😂😂😂😂

هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته یاخونه تویاخونه من...اگرپیدانشه براش بخریم گفتم بییییییییییه😐  

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
خخخخخ نه متستقیم نگفت وگرنه ک خیلی بی ادبی بود ولی هی میگفت تو ندیدیش اینجا بودیا تو اینجا بودی گم ...

آره ....میفهمم ...الانم میگفت ننداخته باشی بیرون😐داشت علنن مییگفت اونجاست داری الکی میگی  

بازم بگرد شاید جاشو عوض کردی خونتون رفت وآمد زیاده 

نه رفت و امد زیاد نیست ولی یادمه تو کیفم بود ب خودم گفتم اینجا گم میشه یادم نمیاد بردم کجا گذاشتم خخخخخ

هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته ی ...

واقعا بایدم گفت بیه 

چرا خب هی در میاره بزار تو دهنش بمونه دیگه 

اه

آره ....میفهمم ...الانم میگفت ننداخته باشی بیرون😐داشت علنن مییگفت اونجاست داری الکی میگی   &nb ...

بگو اندازه نخود نیست ک بندازم بره اندازه دهن شماست والله 

هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته ی ...

😂😂😂😂 چه رویی داشتع

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑