2777
2789
خخخخخ مادرشوهرا همینجورین مادرشوهر منم فکر میکرد من یه تیکه طلاشو برداشتم از تو خونش خخخخ 

گاه خورده به من همچین تهمتی بزنه جرش میدم😒😒😒

اوسسسکول بابا😐میگم داشتی میرفتی طالبی میخوردی گزاشتی دهنت میگه نه دوباره دراوردم گفتم بروخونه دخترات بگرداینجانیس

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تاحالا دوتا زنجیر و دوتا پلاک دوتا انگشتر و ی جفت گوشواره گم کردم😑مامانمم یبار انگشترش گم شد خی ...

پیاز سوخاری چیز دیگه ای هم هست که گم کرده باشی😂

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
گاه خورده به من همچین تهمتی بزنه جرش میدم😒😒😒 اوسسسکول بابا😐میگم داشتی میرفتی طالبی میخوردی گ ...

خخخخخ

نه متستقیم نگفت وگرنه ک خیلی بی ادبی بود ولی هی میگفت تو ندیدیش اینجا بودیا تو اینجا بودی گم شد ندیدی کجا بود؟

😂😂😂😂😂😂

هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته یاخونه تویاخونه من...اگرپیدانشه براش بخریم گفتم بییییییییییه😐  

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
خخخخخ نه متستقیم نگفت وگرنه ک خیلی بی ادبی بود ولی هی میگفت تو ندیدیش اینجا بودیا تو اینجا بودی گم ...

آره ....میفهمم ...الانم میگفت ننداخته باشی بیرون😐داشت علنن مییگفت اونجاست داری الکی میگی  

بازم بگرد شاید جاشو عوض کردی خونتون رفت وآمد زیاده 

نه رفت و امد زیاد نیست ولی یادمه تو کیفم بود ب خودم گفتم اینجا گم میشه یادم نمیاد بردم کجا گذاشتم خخخخخ

هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته ی ...

واقعا بایدم گفت بیه 

چرا خب هی در میاره بزار تو دهنش بمونه دیگه 

اه

آره ....میفهمم ...الانم میگفت ننداخته باشی بیرون😐داشت علنن مییگفت اونجاست داری الکی میگی   &nb ...

بگو اندازه نخود نیست ک بندازم بره اندازه دهن شماست والله 

هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته ی ...

😂😂😂😂 چه رویی داشتع

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑