sarsari مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1961 عنوان طلام گم شده | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست دوستان مادرم من پارسال ی تیکه از طلاهاشو داد ک خیلییییی گرون بود الان هرجارو میگردم نیستتتتت چیکار کنم؟؟؟؟ 1399/05/10 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarsari مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1961 منم تاحالا دوتا زنجیر و دوتا پلاک دوتا انگشتر و ی جفت گوشواره گم کردم😑مامانمم یبار انگشترش گم شد خی ... پیدا نکردیشون؟
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4455 خخخخخ مادرشوهرا همینجورین مادرشوهر منم فکر میکرد من یه تیکه طلاشو برداشتم از تو خونش خخخخ گاه خورده به من همچین تهمتی بزنه جرش میدم😒😒😒اوسسسکول بابا😐میگم داشتی میرفتی طالبی میخوردی گزاشتی دهنت میگه نه دوباره دراوردم گفتم بروخونه دخترات بگرداینجانیس حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
tennis عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 3285 منم تاحالا دوتا زنجیر و دوتا پلاک دوتا انگشتر و ی جفت گوشواره گم کردم😑مامانمم یبار انگشترش گم شد خی ... پیاز سوخاری چیز دیگه ای هم هست که گم کرده باشی😂 خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
tennis عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 3285 گاه خورده به من همچین تهمتی بزنه جرش میدم😒😒😒 اوسسسکول بابا😐میگم داشتی میرفتی طالبی میخوردی گ ... 😂😂😂😂😂😂 خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
sarsari مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1961 گاه خورده به من همچین تهمتی بزنه جرش میدم😒😒😒 اوسسسکول بابا😐میگم داشتی میرفتی طالبی میخوردی گ ... خخخخخنه متستقیم نگفت وگرنه ک خیلی بی ادبی بود ولی هی میگفت تو ندیدیش اینجا بودیا تو اینجا بودی گم شد ندیدی کجا بود؟
maralmany عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 1284 ارهههههه تو کیفم بوددددد تاجایی ک یادم میاد الان نیستتتتت سکته مغزی زدم دیگه بازم بگرد شاید جاشو عوض کردی خونتون رفت وآمد زیاده
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4455 😂😂😂😂😂😂 هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته یاخونه تویاخونه من...اگرپیدانشه براش بخریم گفتم بییییییییییه😐 حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4455 خخخخخ نه متستقیم نگفت وگرنه ک خیلی بی ادبی بود ولی هی میگفت تو ندیدیش اینجا بودیا تو اینجا بودی گم ... آره ....میفهمم ...الانم میگفت ننداخته باشی بیرون😐داشت علنن مییگفت اونجاست داری الکی میگی حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
sarsari مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1961 بازم بگرد شاید جاشو عوض کردی خونتون رفت وآمد زیاده نه رفت و امد زیاد نیست ولی یادمه تو کیفم بود ب خودم گفتم اینجا گم میشه یادم نمیاد بردم کجا گذاشتم خخخخخ
sarsari مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1961 هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته ی ... واقعا بایدم گفت بیه چرا خب هی در میاره بزار تو دهنش بمونه دیگه اه
پیازسوخاری عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 762 پیاز سوخاری چیز دیگه ای هم هست که گم کرده باشی😂 ن دیگه خداروشکر همیناس البته مال موقع مجردی بود😅
sarsari مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1961 آره ....میفهمم ...الانم میگفت ننداخته باشی بیرون😐داشت علنن مییگفت اونجاست داری الکی میگی &nb ... بگو اندازه نخود نیست ک بندازم بره اندازه دهن شماست والله
tennis عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 3285 هوووف....حالاازاونورم دخترش زنگ زده میگه دندون مامان اونجانیس...گفتم نه والا....بعدمیگه مامان گفته ی ... 😂😂😂😂 چه رویی داشتع خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑