2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 33 پست
موقع عمل دو تا عصا مانند وصل میکنن به شکمت با یه خروجی احتمالا بخاطر تکوناییه که موقع عمل با اون دوت ...

عه چه جالب پس این احتمال هست

و‌ یه چیز دیگه اینه که راستم‌ اندازه ی برشش بیشتر از یه سوراخه

یه نخ بزرگ وسطشه یعنی اون دستگاهه رو به اینجا زده بودن؟

عه چه جالب پس این احتمال هست و‌ یه چیز دیگه اینه که راستم‌ اندازه ی برشش بیشتر از یه سوراخه یه نخ ...

کلا سه تا حای بخیه داری؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا سه تا حای بخیه داری؟

کلا یه سورا از نافه که ۲ تا بخیه داره 

۲ تا سوراخ سمت چپه هر کدوم یدونه بخیه با یدونه جای درن که بخیه نداره

یه دونه هم سمت راستمه ولی از سوراخ بزرگتره

کلا یه سورا از نافه که ۲ تا بخیه داره  ۲ تا سوراخ سمت چپه هر کدوم یدونه بخیه با یدونه جای ...

غصه نخور و نگران نباش حل میشه ان شاءالله 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
عزیزم پیش چه دکتری رفتی؟ من خیلی اسم دکتر اعظم مهدوی رو شنیدم برای لاپاراسکوپی میگن خیلی کارش خوبه

عزیزم من هم شنیدم اما دکتر بدی نیست اما خب توی نت خیلی تبلیغ از خودش داره من پیش مهرافزا عمل کردم رفتم رشت پیشش

لاپاراسکوپییکی از بهترین جراحی های که خیلی کوچیک ولی خیلی خوب نتیجه میده طوریه میتونن باهاش جراحی لاغری انجام میدن معده رو برش میدن اسلیو میکنن بهش میگن جراحی اسلیو معده یکی از بهترین روش های لاغری که درعرض چند ماه 50 کیلو وزن کم میکنید