2777
2789
عنوان

امروز مرگ رو با چشمام دیدم 😔

1272 بازدید | 59 پست

امروز رفتیم تو نهر شنا کنیم مثلا 😑

من دختر عموهام چهارتا با داداششون

داییم و بچهاش که زنش یکی از این دختر عموهامه

با بچهاش 

دختر و پسر خواهرم هم بودن

با دوتا پسرام 

دختر عموم رفت تو نهر

گفت هورا من رفتم اون ور نهر منم که اولین بارم بود

البته قبلا دوسه باری شنا کرده بودم و اینقدر نهر پر آب نبو نصه بود

ولی این دفعه تا لب لب پر بود

من به دختر عموم گفتم منم اومدم تا رفتم تو نهر رفتم زیر آب 😭😭

بلدم نبودم شنا کنم درحد یک دقیقه من زیر آب فقط اب میبلعیدم یعنی میخواستم فقط بگم کمک نمیتونستم 😫😭😭

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم خدا راشکر که الان سالمی 🙏

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بیشتر ببینید

نهر!!!! منظورت چیه!! 😐 میفهمم نهرها ولی یکم تو ا این تاپیک نشنیدم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بیشتر ببینید

نهر چیه؟ 

خداروشکر سالمی 

تیکر رسیدن ب ارزومه🙄میشه برا مشکلاتم دعا کنی اگ دلت خواست یک صلوات مهمونم کن❤️وپس از هر سختی اسانی است😍😍خداجونم خودت وعده دادی شاهدی چقدر درد کشیدم سختی کشیدم پس ارامش و راحتی رو هم تو سرنوشتم بزار من با تمام وجودم منتظرشم ممنونم ازت😊❤️
بیشتر ببینید

منم این اتفاق وقتی میرفتم کلاس شنا برام افتاد

خیلی وحشتناک بود

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
بیشتر ببینید