2777
2789
دور از جونت ، راحته گلم 

من تا حالا درس نکردم احساس میکنم از هم میپاچه آبروم میره ولی طعم کوکو هام خوبه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
من تا حالا درس نکردم احساس میکنم از هم میپاچه آبروم میره ولی طعم کوکو هام خوبه 

خب بپاچه چی میشه خب ، والا میخاد بره تو شکمت بپاچه تو پاچیده شدشو میفرستی پایین 😁😁😁😁

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ناگت ک عاليه. خودت درست میکنی

نه دیگه، بعضی غذاها رو باید اماده خرید خورد، همه ش من غذا درست کنم که بی انصافیه😁😒

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

[QUOTE=148542385]خب بپاچه چی میشه خب ، والا میخاد بره تو شکمت بپاچه تو پاچیده شدشو میفرستی پایین 😁😁😁😁[/QUOTE

وگرنه قیافه شوهرم اینجوری میشه 😫😫😫😫😫😫

نه دیگه، بعضی غذاها رو باید اماده خرید خورد، همه ش من غذا درست کنم که بی انصافیه😁😒

ای تنبل 😁 😁 😁 

من ادم ریلکس و راحتیم سر همین سخت نمیگیرم تو هم سخت نگیر گلم

من سخت نمیگیریم همه چی هم میخورم اما شوهرم چیزی نمیگه ولی نمیخوره کوفتم میشه غذا

من سخت نمیگیریم همه چی هم میخورم اما شوهرم چیزی نمیگه ولی نمیخوره کوفتم میشه غذا

اخ اره ادم تو گلوش می مونه ، همین کوکو سیب زمیتی رو بده بخوره ک غم تو نگاهشه😁😁😁😁

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
اخ اره ادم تو گلوش می مونه ، همین کوکو سیب زمیتی رو بده بخوره ک غم تو نگاهشه😁😁😁😁

آره دوس داره اومد بهش میدم 😂