2777
2789
عنوان

بی بی چک بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست
رفتم گفت برو یه ماه اقدام کن اگه باردار نشدی بعد بیا

برا من گفت سنت بالاست هنوز اقدام نکرده دارو داد... همون اقدام اول گرفت... الان پشیمونم چرا به حرفش گوش کردم... میترسم بچم اسفند به دنیا بیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط ۵ عدد قرص لتروزول

جالبه من این ماه رفتم سونو گفت اصلا فولی بالغ نداری ولی دارو نداد و گفت برو اقدام کن چون بعضی اوقات فولی ریز هم باعث حاملگی میشه

ولی نشد

از روز سوم خوردم شبی یک عدد... حتما برو دکتر ... ولی منم اگه میدونستم ماه اول اقدام حامله میشم میذاش ...

خوشبحالت. خدا کنه منم ماه بعد باردار شم

خیلی ناراحتم😔

جالبه من این ماه رفتم سونو گفت اصلا فولی بالغ نداری ولی دارو نداد و گفت برو اقدام کن چون بعضی اوقات ...

حتما برو دکتر... احتمال حاملگی و باروری به شدت میاد پایین... چون این فولیکولی که دور تخمک هست مثل زرده تخم مرغ برای تغذیه تخمک بارور شده استفاده میشه... از وقتی تخمک ازاد میشه تا زمانی که اگر لقاح انجام شده باشه بتونه توی دیواره رحم بچسبه یک هفته طول میکشه... حالا باید ذخیره تغذیه اونقدر باشه که بتونه این یک هفته دوام بیاره...

دکتر که میری انشاالله بهت دارو میده.... بعد احتمال داره که تخمک گذاری برای تو دیرتر بشه... به نظرم بهتره از کیتهای تخمک گذاری استفاده کنی... زمان تخمک گذاریت برای بارداری... و مخصوصا کسایی که فولیکول کوچیک دارند خیلی مهمه...

خوشبحالت. خدا کنه منم ماه بعد باردار شم خیلی ناراحتم😔

نه عزیز ناراحت نباش... حتما از کیت تخمک گذاری استفاده کن... من تا حالا استفاده نکردم متاسفانه اطلاعی در مورد نحوه استفادش ندارم..

بعدم همسرت هم بره ازمایش بده... چون ممکنه تحرک اسپرم هم کم باشه... انشاالله زود باردار میشی

نه عزیز ناراحت نباش... حتما از کیت تخمک گذاری استفاده کن... من تا حالا استفاده نکردم متاسفانه اطلاعی ...

استفاده کردم از کیت ولی چون تنبلی دارم همش مثبت می‌شد

مرسی گلم