2777
2789
عنوان

عمل وی تی

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 21 پست
پسره من با انتی بیوتیک خوب میشه  شنوایی سنجیشم عالی بود  ولی تا سرما میخوره پشتش گوش عفو ...

دوست خوب دکتر به پسرمن برای این موضوع واکسن پرونار تجویز کرد گفت برای کسایی که مدام دچار عفونت پشت گوش میشن میدیم بازم با دکترش مشورت کنین اگر صلاح دونست به شماهم بدن برای پسرتون .. انشاا.‌ که همیشه سلامت باشه🙏

دوست خوب دکتر به پسرمن برای این موضوع واکسن پرونار تجویز کرد گفت برای کسایی که مدام دچار عفونت پشت گ ...

سلام شما که دیگه وی تی گذاشتین عفونت نمیکنه 

دکتر به من گفت واکسن انفولانزا بزنه که عفونت نکنه 

بازم عفونت کرد اما شدت عفونت کم بود ولی بازم عفونت بود 😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شما که دیگه وی تی گذاشتین عفونت نمیکنه  دکتر به من گفت واکسن انفولانزا بزنه که عفونت نکنه ...

عزیزم اگر سوالتون رو از من پرسیدین باید بگم توی این چند ماه که عفونت نکرده خداروشکر 

آخه پست اون دوستمون رو ریپلای کردین من شک کردم با من باشی

عزیزم اگر سوالتون رو از من پرسیدین باید بگم توی این چند ماه که عفونت نکرده خداروشکر  آخه پست ا ...

سلام فرقی نمیکنه 

دوست دارم بدونم بچه هایی که وی تی گذاشتن چجوریه

چون پسره منم یبار دیگه عفونت گوش بکنه وی تی و میزارن

اما دکترش میگه دردسر داره ،آب نباید تو گوش بره شنوایی یه مقدار کم میشه 

من پسرم پیش دبستانی نره خوبه تا میره تو کلاس ویروس میگیره و عفونت گوش 

سلام عزیزم  شما هم عمل وی تی میخواین انجام بدین ؟  پسرمنم چند دوره انتی بیوتیک خورده جوا ...

عزیزم شما چکار کردی برای مشکل پسرت پسر منم یه شیشه آموکسی کلاو خورده خوب نشد الانم سفیکسیم ۱۰۰نوشته دو شیشه 

عزیزم شما چکار کردی برای مشکل پسرت پسر منم یه شیشه آموکسی کلاو خورده خوب نشد الانم سفیکسیم ۱۰۰نوشته ...

دوماه مداوم انتی بیوتیک کو اموکسی کلاو خورد خداروشکر عمل وی تی رو انجام نداد .. ولی چون لوزه سوم داره مدام دوباره عفونت میکنه تا سرما میخوره مخصوصا ۶ ماه دوم سال