2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 62 پست
واییی چ عذابی هست ای خدا  روز موعدم بی بی میزارم خداکنه هیچی نباشه  شما چن مدت از ازدواج ...

سلام من الان 2سال و نیم عروسی کردم بیشترم طبیعی جلوگیری کردیم ،مگه از شوهرت مطمئن نیستی،یا شوهرت از خودش مطمئن نیست 

چرا دلشوره نداری؟ مگ عقد نیستی؟ واقعا شرایط بدی هست. منم ک معلوم نیس کی جور شه خونه و زندگی مون

الان دارم میگیرم راستش🤣

هیچوقت نگو خدابمن پشت کرده😕شایدتویی که برعکس نشستی😉🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من الان 2سال و نیم عروسی کردم بیشترم طبیعی جلوگیری کردیم ،مگه از شوهرت مطمئن نیستی،یا شوهرت از ...

شوهربایدازخودش مطمئن باشه که طبیعی میخواد

اده خب یه لحظس تا میاد به خودش بیاد رکب خورده،روش جلوگیری طبیعی خیلی باید سفت باشی

ترسیدم ازاین ببعدبایدبیشترمواظب باشم

عقد شرایطش فرق داره ،اگه سر زندگیش بود که چیزی نبود ،بعدشم اینایی که تو عقد ازدواج میکنن ،خیلی خیلی باید مواظب باشن ،من خودم کلا تو عقد ازدواج کردن وندوس،4سال عقد بودم ولی باکره بودم خیالمم راحت بود

وایییی خدا  من میمیرم ینی  چن مدت ازدواج کرده بودی؟ با جلوگیری طبیعی باردار شدی؟

دو سه ماه بعد از عروسی باردار شدم البته ناراحت نشدم ولی خب مثلا به خیال خودم طبیعی جلوگیری کردم .... 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
توروخدا برام دعا کن اخه تو عقدم هستم. همش تقصیر شوهرمه از بس قرص اورژانسی و درد کوفت اوایل ازدواج خو ...

نگران نباش باردار نیستی 

استرس خودش باعث نامنظم شدن پریود میشه

خواهر منم ۳ تا بچه داره جلوگیریش طبیعی هست میگه همش استرس دارم میخوام برم ببندم 

این استرسا واقعا واسه خانوما بده اصلا سیستم بدنو بهم میریزه

باعث عقب جلو افتادن پریود و تخمکگذاری میشه