سلام بچه ها اگه کیسه اب سوراخ باشه همیشه اب حس میکنه؟یعنی ساعتی یا هر روز یا مثلا سرفه کنه حالت تهوع داشته باشه اب حس میکنه که ازش میره ؟بعدشم ترشح فرق داره با اب کیسه؟روی شرتش چه حالتی میشه وقتی اب کیسه میره؟
نفهمیدم وقتی بستری شدم فهمیدن خودم تو خونه مشخص نبود فک میکردم ترشح عادیه اخه بهداشت رفتم گفت طوری نیست ترشح ولی بیمارستان دکتر گفت کیسه اب خالی شده و فوری سزارین کردن
انشالله چیزی نیست یه نوار بهداشتی بذار اگه خیس شد حتما برو دکتر
مرسی عزیزم لطف کردی فقط ی سوال تو بارداری میشه ادم بی اختیار شه نتونه ادرار خودشو کنترل کنه؟نه این ک زیاد باشه یعنی جیش کنه😂😂😂😂 مثلا نتونه اول ادرارشو کنترل کنه🤦🤦🤦
عزیزم من تواواسط ماه هشتم همچین احساسی داشتم که کیسه اب بچه ام نشتی داره دکترم گفت هر چه زودتر باید بستری بشی و سزارین کنی من خیلی ترسید و نگران شدم قبل اینکه بستری بشم رفتم بهداشت یه ماما خیلی خوب داشت به من گفت یه سونو این هفته بده ببین اب دور بچه ات چه مقداره کل هفته رو استراحت مطلق کن دوباره هفته بعد سونو بده اگه دیدی تغییری نکرده بدون این ترشح هست و اب دور بچه نیست
از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞