2777
2789
عنوان

فرار

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 30 پست
فامیل دور بود زیاد شناختی نداشتن  تحقیق کردن یکی از ادمای خودی گفت خیلی پسر خوبیه

بعد فهمیدن چرا کاری نکردن . اینقدر دیت دست کردن دختره خودش رو بدبخت تر کنه . الان دستگیرش کنن حکم رابطه نامشروعه  چجوری میخواد ثابت کنه با یارو رابطه نداشته . 

گناهش چیه اول جوونی باید اینجوری بشه براش . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک خیلی گفت طلاق میخوام ولی بهش میگفتن بساز  قبلا هم از یکی نامزدیش به هم خورد

خانواده شوهرش چجورن به اونا میگفت

الان پیداش کنن که پدستش کندن!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
چرا به همچنین عوضی دختر دسته گلشون دادن الان اینجوری بشه . دختر پیدا بشه میدونی چه وضعیت روحی بدی در ...

اره والاطفلک مادرش دست تنها بزرگش کرده تو خونه مردم کار میکردو بهترین چیزا رو برای دخترش فراهم میکرد اینم دستمزد زحماتش یعنی طفلک داره می میره از دلشوره 

چرا همه پشتیبانی دخترو میکنین . اونم کرم داشته بنظرم کسیکه شوهر داره فرار نمیکنه حالا هر چقدرم شوهرش بد باشه با کسی فرار نمیکنع . مرگ به این دخترای بی عقل 

راه های بهتری هست واسه آزادی نه اینکه بایکی بریزی رو هم فرار کنی . 

خبر دادن ردیابی میکنن دیگه . اول تمامی تماسها و به اصطلاح ریز مکالمات   پیام ها و ... پیدا میکن ...

یه سیم کارت داشت هیشکی ازش خبر نداشت مثل اینکه پسره بهش داده بوده 

اره والاطفلک مادرش دست تنها بزرگش کرده تو خونه مردم کار میکردو بهترین چیزا رو برای دخترش فراهم ...

مادرش باید طلاقشو میگرفت تا فهمید اینجوریه . وجدانا از اون دسته ادمها نبود گفت بمون درست میشه بساز باهاش و ...؟؟؟؟

الان برید دعا کنی شکایت نکنه اون شوهر عوضیش . 

بعد فهمیدن چرا کاری نکردن . اینقدر دیت دست کردن دختره خودش رو بدبخت تر کنه . الان دستگیرش کنن حکم را ...

اره والا من که نمیتونم زیاد حرف بزنم اینا رو بگن یعنی خونشون یه جوی داره که انگار دور از جونش دختره مرده

مادرش باید طلاقشو میگرفت تا فهمید اینجوریه . وجدانا از اون دسته ادمها نبود گفت بمون درست میشه بساز ب ...

شوهره خودشم پاش گیره چون دختره زنگ زده به داداشش گفته من با نامزدمم

اره والا من که نمیتونم زیاد حرف بزنم اینا رو بگن یعنی خونشون یه جوی داره که انگار دور از جونش دختره ...

دور از جون بمیره بهتره از اینکه برگرده تو این خونه . شوهر عوضی اش معلوم نیست برا انتقام باهاش چه بکنه 

شککایت کنه بحث رابطه نامشروع حکم زنا بگیره و....

یعنی هیچکی تو اون خانواده همدم و محرم درد  اون دختر بیچاره نبود اینجوری به غرببه پناه نبره

دور از جون بمیره بهتره از اینکه برگرده تو این خونه . شوهر عوضی اش معلوم نیست برا انتقام باهاش چه بکن ...

اره شوهره خیلی خیلی عوضیه دیروز زنگ زده بود هرچی فحش از دهنش در اومد گفت یعنی یه لات بی سرو پا و بی خانواده است

چرا همه پشتیبانی دخترو میکنین . اونم کرم داشته بنظرم کسیکه شوهر داره فرار نمیکنه حالا هر چقدرم شوهرش ...

چه معلوم که اصلا با کسی رفته؟

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.