2777
2789
عنوان

مواد مخدر

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 23 پست
مرسی از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اطلاع از نشانه‌ها و علائم اعتیاد به مواد مخدر برای تشخیص به موقع به خانواده‌ها کمک می‌کند تا بتوانند فرد معتاد را از دام این بیماری نجات دهند. امروزه اعتياد به مواد مخدر و پایین آمدن سن مصرف مواد، موضوع اعتیاد را با گستردگی و پيچيدگی بيشتری همراه کرده است. از آن جا که علائم اعتیاد به مواد مخدر در روزهای اول مصرف قابل تشخیص نیست، اطرافیان دیر به این موضوع پی می‌برند. اما تغییرات رفتاری، روانی و اجتماعی که در فرد مصرف کننده ایجاد می‌شود، به عنوان یک زنگ خطر می‌تواند خانواده‌ها را هشیار نماید. در ادامه به بررسی نشانه‌ها و علائم اعتیاد به مواد مخدر می‌پردازیم. برای دریافت مشاوره آنلاین می‌توانید در کانال تلگرام مشاوره ترک اعتیاد : https://t.me/joinchat/AAAAAFAjbWpRN71xUAjw0A عضو شوید.

آیا از تاثیر مواد مخدر بر بدن خبر دارید؟ اعتیاد به مواد مخدر امروزه به عنوان یک بیماری در نظر گرفته می‌شود. یکی از راه‌های پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و ترک آن، اطلاع‌رسانی در مورد تأثیر و عوارض مصرف آن است. سوءمصرف مواد اثرات ویران کننده‌ای بر ذهن، رفتار و روابط فرد می‌گذارد، اما اثرات دائمی مواد بر روی بدن می‌تواند به آرامی سیستم و عملکرد حیاتی را از بین ببرد

عزیزم می تونی به خالت مجموعه شیدا رو معرفی کنی من پسر دوست مادرم هم اعتیاد به حشیش داشت با کمک مجموعه آقای فردین مهر
تونست ترک کنه شمارشو واست میزارم 09135651200/www.fardinmehr.ir

متاسفانه تو این اوضاع افراد معمولا به ظاهر برای اروم کردن خودشون به سمت مواد مخدر میرن. چقدرها که اعدام میشن و حبس میکشن و چقدرها که جریمه های سنگین پرداخت می کنن.

دوستان اگر در زمینه مواد مخدر به یک وکیل کارکشته و با تجربه نیاز داشتید و یا حتی میخواستید در مورد جرایم مواد مخدر مثل شیشه و ... بدونید، مقاله مجازات حمل ۱۰ گرم شیشه رو حتما بخونید.

زندگی اون روزی تموم میشه که ما اون دلایلی رو که باعث میشن بدون وابستگی به دیگران شاد باشیم، فراموش کنیم و یا نادیده بگیریم.

دوست عزیزم 

اگر می خواهی که بهترین وکیل کارکشته رو پیداکنی پیشنهاد می کنم به سایتی که لینکش میزارم مراجعه کنی این سایت وکیلای خوبی رو معرفی کرده

https://bartarinvakil.com/best-drug-lawyer-in-tehran/

امیدوارم کمکت کنه به زودی مشکلت حل بشه