2777
2789

دو تا دورکعت بخون عزیزم شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدم 300 بار تسبیحات اربعه بخون سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. بینش حرف نزن مداومت کن تا هرزمان خواسته ات را گرفتی هرروز بخون شرطش ترک گناه هست ولی معجزه میکنه خدایی 

هر روز دعای عهد بخونن چله نباشه!! هر روز بخونن ب این نیت ک من تا وقتی ک نتیجه بگیرم هر روز یا گوش میدم یا میخونم 

(خودم برای چیزای دیگه حاجت گرفتم)

انشاا... ک نتیجه بگیرین

اینو ی دوستی تو همین سایت گذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی ایده معنوی نوشته بود که هر دختر مجردی سوره جاثیه رو بنویسه و داخل یک بطری قرار بده و داخل باغچه دفن کنه بختش باز میشه منم آخرین امیدم همین بود همین کار رو انجام دادم و بعد چند ماه با یک مرد ایده آل  عقد کردم و الانم خیلی خوشبختم شما هم خواستی انجام بده بعد از مدتی که گروه رو چک کردم دیدم چند نفر از دختر خانمها با نوشتن همین سوره و همین روش بختشون باز شده انشالله شما هم حاجت بگیری  عزیزم هر وقت ازدواج کردی حتما بهم خبر بده خوشحال میشم  برات از ته دلم دعا میکنم درکت میکنم که چی میکشی چون خودم هم همین روزها رو گذروندم 

دوستان من از چله سوره محمد جواب گرفتم🥹پسر میخواستم وبچه ام پسر شد و اسمشم محمدگذاشتم 

منم به هر نیتی که دارم اگه این سوره رو بخونم میتونم معجزه اش رو ببینم

سوره نصر ۴۰ روز روزی ۴۰بار هدیه به امام جوادالائمه برای بیکاری معجزه میکنه عالی...

زیارت عاشورا ۴۰ روز روبه حرم امام حسین برای اینکه دو به شک هستید در خواستگاری که خوب هست یا ن آیا خوشبخت خواهید شد یا ن این هم عالی واقعا جواب میده

نماز حضرت فاطمه و استغاثه به بی‌بی دو عالم برای بیماری و شفا مریض عالی

۴۰ روز سوره انعام با تمام اون اعمالش برای رزق و روزی و برای خانه دار شدن یا هر حاجتی که فکر می‌کنید محال واقعا با این سوره محال ممکن میشه

و یک آیه هست از سوره مزمل دقیقا یادم نیست تو نت سرچ کنید برای دوستی و عشق بین همسر ها خونده میشه به آب و باید هر دو طرف بخورند واقعا عالی

همچنین ۲ رکعت نماز ساده هدیه به حضرت ام البنین س و دراخر ۵۰۰یا۵ هزار یا پنجاه هزار فقط ۵ توش باشه صدقه بزار زیر سجاده و حاجت بخواه و متوسل شو ب ایشون. و بعد بده ب یک نیازمند.

این نمازم نقل شده خود حضرت ام البنین س ب یک نفر گفتن.

عزیزم اون ۱دور تسبیح سوره کوثر و۱۱بار ذکر انا لله وانا الیه راجعون رو یکبار انجام دادم همون شب آشتی کردیم بعد ۸روز ولی آشتیمون شیرین نبود پر از حرف تیکه وکنایه بود دلمو شکست

باز روز بعدشم انجام دادم الان خوبیم باهم

ممنون ازت 

از شب اول ماه قمری شروع کنید. بعد از نماز عشا باید هزار تا صلوات بفرستید و با کسی حرفی نزنید تا هزارتاتون تموم نشده. 17 شب باید اینکار رو کنید. شب اول برای پیامبر شب دوم برای امام علی شب سوم برای حضرت فاطمه و همینطور تا معصوم چهاردهم پیش برید. شب پانزده به نیابت حضرت ابولفضل و بعدیش حضرت ام البنین و شب آخر حضرت زینب. 17 شبتون که تموم شد دعای توسل رو بخونید و حاجتتون رو از خدا بخواید.

من بعد از شب 17 ام شیش تا از حاجت هامو گرفتم که تصورشم نمیکردم درست بشه

نمازم هست نیت نماز استخاره

من هر بار میخونم تو رکعت دوم به جای سوره کافرون میخونم

بعد نماز میگم خدایا تو خواب بهم نشون بده واینا

قبل خواب میخونم نمازو

بعد هر سری میبینم