2777
2789
عنوان

برق گرفتم انگشتام سوختن چیکارکنم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3107 بازدید | 45 پست

انگار اون یه تیکه دستت پخته😭وای ننه من جای تو دردم میاد تا صبح

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا که 

چرا😶راس میگم من همیشه همه چیو فوت میکنم🤔🤔🤔🤔🤔😂😂😂

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
انگار اون یه تیکه دستت پخته😭وای ننه من جای تو دردم میاد تا صبح

دارم میمیرم کلی گریه کردم بخاطر دخترم که خیلی ترسید چیزی نمیگم چیکارکنم دستام بوی سوختگی میدن سوختگیش فرق داره

وای عزیزم هر چه سریع تر دکتر برو البته با رعایت ولی لطفا حتما برو

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

من زمان دانشجویی سر یه پروژه برق گرفتم دستم سوخت ولی نه به شدت شما سر دوتا انگشتام 

فقط یه رژ لب تو کیفم بود از همون زدم تا رفتم خوابگاه 

ولی خوب شد 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.

فقط دکتر

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
وای خدا بهت رحم کرد دختر چه کردی با خودت برو داروخونه بهت پماد سوختگی بدن مواظب خودت باش

اخه سشوار وچن بار زدم دیدم روشن نمیشه اومدم بکشمش دوباره بزنمش دیدم اینجوری شد جرقه داد ک کل بدنم لرزید

دارم میمیرم کلی گریه کردم بخاطر دخترم که خیلی ترسید چیزی نمیگم چیکارکنم دستام بوی سوختگی میدن سوختگی ...

پدر جان میگم‌پا شو برو دکتر این اینجوری خوب نمیشه اصلا انگار پخته سوخته بوشم در اومده احتمالا بو کله پاچه هم میده 

دکتر#   فقط

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
این سوختگی با برق فوت خوبش میکنه اخه

راس میگی عکسو ندیدم پس فوت نکن😶😶😶😶😐😐😐

فش نده😍😍😍

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین