2777
2789
عنوان

مو بلند ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 30 پست
اول با کش میبندم بعدش کلیپس  توی حمومم فقط ته موهامو نرم کننده میزنم بعدش خیلی بهتر شونه میشه ...

آره خدایی موهای پر دارم و بلند دیوونه شدم🤦🏻‍♀️😭

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیه این تاپیک؟؟/

موهاتون بلند و پر پشته که کش موهاتون پاره میشه؟؟؟؟؟؟

جای من خرس گنده نبودین که تابحال موهام از شونه بلند تر نشده و همه ی گیره هام و کش موهام بچه گونه اسسسس  

منم موهام خیلی بلند بود, تو خونه که همیشه باز میذاشتم, بیرون میخواستم برم با کش میبستم به صورت دو لایه😓 حموم هم که موها رو قبل خیس کردن به دو قسمت مساوی تقسیم نموده و بعد هر قسمت رو جداگانه میشستم😓 بعد من چون سه بار میشورم همیشه نگم از گردن درد همیشگی بعد حموم برات😓

الان یک ماهه کوتاه کردم تا شونه هام😕 راحت شدمااا ولی خب موهامو دوست داشتم😓 حالا عیب نداره باز بلند میشه😉😁

میشه بگیدواسه موخوره چیکارکنم همیشه میزنم ازش ولی باز موخوره دارنمیشه کوتاشون کنم چون خیلی طول میکشه ...

سرکه بزن

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خوبه؟امتحان کردین؟

امتحان نکردم چون هیچ وقت تا این حد نبوده ولی از کسی شنیدم میگفت خوبه

نک موها تو بذار توی سرکه خوب میشه انشاالله

من موهام بی نهایت پرپشته و بلند دیروز رفتم ارایشگاه حجم موهامو کم کرد بهتر شد کلی همچنان پره بیشتر ...

موهاتو بده نصف نصف 😂من هنوز فکر میکنم موهام کمه