2777
2789
مال من مخمله چیزی نشده تا الان خداروشکر

خب اگه نخوادحالا حالا بخره منظورمه.

ولی ازنظرمن جلوشو زود ازدست میده

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من عالیه شبیه خونه عروسکاس😁

فرش سفید اسلیمی مبل وناهارخوری وفرش آشپزخونه و فرش راهرو همشون صورتی و سفید😁بوفه و جاکفشی و میزتلوزیون و ساعت سفید😅جلومبلیامم سفید😅 تخت و سرویسشم سفید و ست روتختی عروس هم کرم با ی طرح قرمز😁

پرده کرم خیلی روشن رو ب سفید

وای چقد خوبه این😍💓

استارتر اگه خونتون كاغذ ديواري ياديواررنگي(رنگ غير سفيد داره)اون رنگ از نوع ملايمش پرده برداراين پرده هاي سنگين پرزرق برق ونگين از مد افتاده تو عكس دوم ببين

وفادارم به رويايي كه نيست.......................

هر رنگی میگیری طوسی نگیر و آبی و صورتی روشن نگیر 

الان همه لوازم خانگی و مبل صورتی و طوسی میگیرن 

انگار اتاق بچه اس🙄😐😐😐😐

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

من مبلام طلاییه،فرشم کرم (البته خیلی روشنه،من دوس دارم)

پرده هم حریر  ساده با کتیبه طلایی .خیلی دوسشون دارم

طوریکه هرکی اومده خونم خوشش اومده و رفته همینجوری خریده و ست کرده😐

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐

این مدلی یا 

این به نظرم خوبه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿