2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجورییی مچشو گرفتی

چند وقت پیش خانمی تاپیک زد شوهرم بهم خیانت کرده و وقتی بهش گفتم اینقدر منو زده الان حتی نمیتونم دستمو بیارم بالا کارای شخصی انجام بدم یا آشپزی کنم وکل بدنم کبوده و این چرت و پرتا بعدم گفته بود 2 روزه هیچی نتونسته بخوره فقط آب خورده شوهرشم گذاشته رفته

پر بازدید هم بود نمیدونم دیدینش یا نه 

بعد من رفتم تاپیک های قبلیشو خوندم یه تاپیک داشت در مورد شاغل بودن در خانه توش پیج اینستاشو معرفی کرده بود که از این پیجای روزمرگی داره 

رفتم تو پیج اینستاش دیدم تو استوریش که برای 17 ساعت پیش بود داره شام درست میکنه !!!! دستاشم ساااالم بعد موقع آبکش کردن برنج شوهرشو صدا کرد گفت همسرم همیشه تو غذا پختن کمک میکنه ازش فیلم هم گذاشته بود که دستای مرد بود زیر شیر آب داشت برنج میریخت تو سبد 

منو میگی همین جووووری کپ کرده موندم از یه طرف اینجا میاد میگه کتک خوردم لهم فلان از طرفی تو اینستاش با شوهرش لاو میترکونه

کلا بعضیا دوست دارن زیاد دیده شن تو اینستا با عشق بازی ملت حال میکنن هی عزیزم عزیزم میکنن و طرفدار

اینجا با کتک خوردن و خیانت دیدن 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟