2789
عنوان

شما رو به این روز عزیز بیایین

409 بازدید | 45 پست

تا چن ساعت دیگه یه خبری برام میاد که اگه خبر خوش باشه مشکلات بی نهایت زندگیم کمتر میشه. دعا در حق همدیگه زودتر میگیره .برین تاپیکای قبلیمو بخونین همه التماس دعا .اینبارم کمکم کنین از غمی که گومو گرفته خلاص شم چن روزه خورد و خوراکم گریه اس.هزارتا صلوات نظر دارم برای به خبر خوش از این مشکلم.تو رو خدا کمکم کنین برام صلوات بفرستین هزارتا تموم بشه.هر کی هر چن تا خوند بگه منم به نیست برآورده شدن حاجات و دفع غم و شادی زتدگیش صلوات بفرستم برات 😭 دعای دل شکسته ها میگیره اینجا اکثرا دل شکسته ان😭😭

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔

100تا من

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۱۴تا من

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
هزار تا چیزی نیس که خودت زود زود بفرستش . مام برات دعا میکنیم انشااله حاجت روا بشی

من بخونم با زبون خودم مشکلم حل نمیشه 

بخدا شایو مسخره کنی ولی دعای بچه های اینجا شفاست دعا در حق هم زودتر میگیره

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔

۱۰۰

شدیدا التماس دعا😢💔

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

الهی هر چی به مصلحتت هست برات پیش بیاد.

برات بهترینهارو ارزو دارم

هزارتاصلوات که زیاد نیست گلم؛خودت میفرستادی بهتر بود

همیشه در حدی نذر کن که توانشو داشته باشی

من ده# تا میفرستم

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
من بخونم با زبون خودم مشکلم حل نمیشه  بخدا شایو مسخره کنی ولی دعای بچه های اینجا شفاست دعا در ...

دعا اره یا مثلا به نیت براورده شدن حاجتت برات صلوات بفرستن خوبه

اما نذرتو خودت ادا کنی بهتره گلم

مثلا هزار تا سوره بقره بود سخت بود حق داشتی کمک بگیری

ولی صلوات ده بار تسبیح صدتایی رو بگردونی تمومه♥😘

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
الهی هر چی به مصلحتت هست برات پیش بیاد. برات بهترینهارو ارزو دارم هزارتاصلوات که زیاد نیست گلم؛خود ...

بخاطر توان نیست عزیزم 

من بخونم با زبون خودم اصلا برام انگار اثر نداره ولی دعای بچه های اینجا که همه دل شکسته ان 😭😭

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
من بخونم با زبون خودم مشکلم حل نمیشه  بخدا شایو مسخره کنی ولی دعای بچه های اینجا شفاست دعا در ...

آها ازون لحاظ. نه مسخره چرا کنم اتفاقا منم همیشه از دوستای اینجا التماس دعا دارم چون دعا در حق دیگران برآورده میشه . خواهر گلم انشااله مشکلت حل شه منم ۵۰ تا واست میفرستم🌹

دعا اره یا مثلا به نیت براورده شدن حاجتت برات صلوات بفرستن خوبه اما نذرتو خودت ادا کنی بهتره گلم م ...

مسله من من سختی نیست اصلا هزارتا صلوات که چیزی نیست سخت باشه گلم مسئله چیز دیگست

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔