2777
2789

شناسایی که نه ولی من یک آشنا پیدا کردم یعنی همو پیدا کردیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جدی یه نفر خواهر شوهرش از رو تاپیکاش پیداش کرده بود اینم کلی غیبت پدرشوهرشو کرده بودمیخواست جرش،بده😑😑😑

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
من فقط فهمیدم جاریم اینجا حساب کاربری داره  تاهمین جا پیش رفتم

جوینده یابنده اس😂

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
به کم قانعه بچم

منظورش صد میلونه همچین قانع هم نیست ها 😀😀

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من خودم کاربری خواهرشوهرمو راه انداختم  الان رمز ورودشو یادم نیست ولی اسمشو میدونم

تگش کن خب😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز