2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برا زایمان سزارینم امپول بی حسی و به کمرم تو نخاع زدن مثل بقیه ولی بعد از چند دقیقه کلا بیهوش شدم اخه خیلی حرف میزدم هی میگفتم وااای درد داره وااای اون دستگاهه چیه فکر کنم اعصابشون و خورد کردم‌زدن کاملا بیهوشم کردن😕😂😂

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
بی حسی چندسال دیگه. عوارضش ببین میگه بگیر که اومدم

بحرحال هر چیزی عوارض خودش داره . حتی زایمان طبیعی . دنبال راهه یکم کمتر باشی بی حسیه. ضمن اینکه بچه رو هم میتونی ببینی . مد که عوارض خاصی ندیدم 

بحرحال هر چیزی عوارض خودش داره . حتی زایمان طبیعی . دنبال راهه یکم کمتر باشی بی حسیه. ضمن اینکه بچه ...

من 7سال پیش یه سزارین داشتم 3سال پیشم یکی.. کمردرد دارم بد بدون تکیه نمیتونم بشینم بچه زیاد نمیتونم بغل کنم

شیطووووون🤣🤣

😂😂😂😂😂

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

من خودم دوبار سزارین شدم یکی بی هوشی بود یکی بی حسی هرکدومم مزایا ومعایب خودشونو داشت طبیعی دردش قبل زایمان یعنی بعدش دیگه راحتی موقع شیر دادن بلند شدن از تخت دستشویی رفتن ولی سزارین بدبختیش بعدش بچه شیر دادن از تخت پایین اومدن برای اولین بار دور از جون ادم جون میده ولی سزارین میزان دردش با طبیعی قابل مقایسه نیست

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
من گیر داده بودم پامو کج گذاشتین بیهوشم کردن😑

😅😅😅من خیلی ترسیده بودم😵 فقط چندش ترین مرحله سزارین اون سُند بی صاحابه😖😖

اووف کشیدنش مردم یعنی😫

نه من وصل کردنش اشکمو دراورد😖