2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضش شوهر من 12میاد دوس داشتم زود بیاد بهم توجه کنه حیف فدای سرم😁

آخه زود بیاد به تو توجه نمیکنه که، همش توقع داره بهش برسی. آسایش ادم بهم میریزه. خودشونم از خونه موندن کلافه میشن، دیگه نور علی نور میشه

خدایا شکرت

اسم کاربریت کلمه بدبختی نوشتی 

عنوان تاپیکم همینطور 

متن تاپیکم همین

انرژی مثبتانه حرف بزنید به امید اینکه کلمه از ریشه از زندگیتون حذف شه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

آخه زود بیاد به تو توجه نمیکنه که، همش توقع داره بهش برسی. آسایش ادم بهم میریزه

کلا در هر صورت توجه نمیکنه زودم بیاد میره خونه مامانش من هیچ من نگاه

خدایا دوست دارم😍خدایا عاشقتم😍خدایا دیوونتم😍خدایااااا شکرررررررتتتتتتت😍😍😍
ده روز زود بیاد بیشتر از ده دوازده ساعت تو خونه باشین میفهمی ک خیلیم خوب نیس زود بیاد ن خیلی زود ن خ ...

آخه فرقی نمیکنه زودم بیاد خونه نیس خونه مامانشه

خدایا دوست دارم😍خدایا عاشقتم😍خدایا دیوونتم😍خدایااااا شکرررررررتتتتتتت😍😍😍

شوهر من ۵ سال بخاطر معازه ناهار میومد خونه ب هیچ کاریم نمیرسیدم همش ور دلم بود البته ۴ میرفت ولی مرد تو خونه بودن اعصاب میخواد ک خداروشکر من ندارم ، الان ناهار نمیاد شبا میاد بهتر باهم کنار میایم ،

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
شوهر من ۵ سال بخاطر معازه ناهار میومد خونه ب هیچ کاریم نمیرسیدم همش ور دلم بود البته ۴ میرفت ولی مرد ...

😭😭😭😭😭😭 خیلی سخته ب نظر من زن و شوهر انقدر بیش از حد همو ببینن زده میشن بیشتر دعوا و بحث پیش میاد

نه بابا جرا دعوا 

بستگی ب رفتارتونم داره خب 

من وقتی شوهرم خونست فیلم دانلود میکنم باهم ببینیم سرگرم بشه 

میوه و خوراگی هم براش اماده میکنم از قبل تا شب بخوره 

اهنگ میذاریم گوش میدیم

از سرکارش میپرسم 

چیزای خنده دار تعریف میکنیم و میگذره

اینستا کلیپ های خنده دار میبینیم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736