2777
2789
عنوان

پاک کردن میکروبلدینگ با جوهر نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 22715 بازدید | 150 پست
اشکالی نداره بعدش ترمیم کننده میزنم  ریمو جواب نداده پس لیزرم جواب نمیده

حالت خوبه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟

میخوای اسید بپاشی رو صورتت 

جوهر نمک یه نوع اسیده دیگه واقعا متاسفم میخوای پوستت رو داغون کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رنگ خیلی روشن بااکسیدان شماره ۳بزار رو ابروت تاحدی کم رنگ میشه ولی اگه صبر کنی ۳یا۴ماه پاک میش ...

واقعا 3 یا 4 ماهه خراب میشه؟ من میکرو کردم خیلیییییی قشنگه ولی حیف اگه اینقد زود پاک میشه

نزنی جوهر نمک عزیزم..بزار به مرور خودش پاک بشه..انقدر چرب نکن ماندگاری ش بیشتر میشه. حداقل با لیزر..خدایی نکرده بیماری خطرناک میشه با جوهر نمک ..پوستت میاد پایین.چرا ی غلط و میخواد با غلط پاک کنی‌.حس تایپ نداشتم اصلا ببین چی و ترسیدم 

انقدر حرف زدم

کلر خوب پاک می کنه من یه مشتری داشتم تازه تاتو کرده بود رفته بود استخر اومد دیدم وای تیکه تیکه رفته برو کلر بخر باهاش پاک کن سریع پاک میشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

ی عکس بده حالا شاید اونقدری بدم نباشه

فقط و فقط چاره ش لیزره

بیخود پوست خودتو با اسید نسوزون که جاش تا ابد میمونه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

الان خیلی راحت با لیزر پاک میکنن

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
عزیزم رنگ خیلی روشن بااکسیدان شماره ۳بزار رو ابروت تاحدی کم رنگ میشه ولی اگه صبر کنی ۳یا۴ماه پاک میش ...

اتفاقا دو سه بارم دلکره کردم  روشنش کرد ولی خیلی ضایع هالش مشخصه داره حالم از خودم بهم میخوره من دلو زدم ب دریا 

این مال مامانمه سه روزه میکرو کرده

قشنگه که

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
اره بخدا 

یکم تحملش کن هفته ای یکبار رنگ روش بزار کم رنگ میشه ولی جوهر نمک نزن پوستت میسوزه چروک میشه چشاتو کور میکنه

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من بزنم چشامو کور کنم خیلی بهتره حداقل دیگه ابروهای اقتضاحمو هی نمیرم تو ایینه ببینم بشینم گریه کنم  همش چشام پر از اشکه  حتی همین الان مامانمم فقط الکی میگ خیلی خوبه و جوهر نمکو قایم کرده من پیداش کردم  ای کاش زود بره بخوابه