2777
2789
عنوان

بیایید امشب آرزوهاتونو بگید برای هم دعا کنیم.امشب شب بزرگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 21193 بازدید | 1407 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلامتی و ظهور اقا امام زمان عج

سلامتی همه مردم 

خیرو‌برکت تو زندگی ها و رزق و روزی حلال 

در آخرم یه نی نی بزاره تو دل من و هرکی میخاد تا قبل سال جدید

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
دلم نی نی میخاد خدا 

نمیدونم اونجام رسمه یانه؟؟ اینجا اردبیل کسایی که حامله نمیشن شکمشونو میبنده ینفر نمیدنم چطوری ... دوهفته ای حامله میشن  

گاهی باهزار دعا و التماس نمیشود ... گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود .... گاهی نخوانده قرعه به نام تو میشود ...

کاش واسه یه رب خدا بودم ارزوی همتونو براوردهمیکردم...حتی اگه ارزوی خودم نمیشد  

گاهی باهزار دعا و التماس نمیشود ... گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود .... گاهی نخوانده قرعه به نام تو میشود ...
خدا شوهرمو سر براه كنه نمك شناس ترش كنه خدا عاقلش كنه خسته شدم با ٢ تا بچه كوچك هيچ وقت صبرم تموم نش ...

تا رسید خونه یه ایت الکرسی بخون فوت کن سمتش  ...معجزه میشه   

انشاالله خدا همه ارزوهاتونو به خوبی براورده کنه😇

من ارزوهام قاطی پاتیه،از رفتن سر خونه زندگیم گرفته،تا استخدامم و بچه و خونه و ..و صدالبته اتمام این بیماری

واسه خواسته های دل منم دعا کنید 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

اول از همه ظهور نزدیکتر صاحب الزمان(عج) و سلامتی و دلشادی و خشنودی ایشون

بعدش از خدا میخوام، به حق حضرت محمد(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم) و به حق حضرت علی علیه السلام و به حق بانو فاطمه الزهرا سلام الله علیها و به حق امام حسن علیه السلام و به حق امام حسین علیه السلام من و عشقم تا آخر امسال یا تا فروردین سال ۱۴۰۰ با هم عقد کنیم با هم از ته ته ته ته ته دلمون خوشبخت شیم. از نظر مادی و معنوی و دنیوی و اخروی با هم پیشرفت کنیم. سلامتی کامل و طول عمر با عزت برا من و عشقم و خانواده های جفتمون. و شفای چشمای عشقم. ان شاء الله

یاحسین#  

یاابوالفضل_عباس#  

یارقیه#  

یازینب#  

یامسلم_ابن_عقیل#  

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

بهترین و موثرترین ترین چیز گلابه  منم دختر اولم داشت تا ۴ سالگی هم باهاش بود دختر دومم  ...

براتون هزار تا صلوات میفرستم.  شما حدودا چه قدر میریختی؟  مثلا توی یه وعده فرنی؟ و اینکه بعد اینکه پخته شد اضاف میکردی یا قبل؟ روزی چند بار؟  لطفا جواب بدید مرسی 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم