ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اول از همه ظهور نزدیکتر صاحب الزمان(عج) و سلامتی و دلشادی و خشنودی ایشون
بعدش از خدا میخوام، به حق حضرت محمد(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم) و به حق حضرت علی علیه السلام و به حق بانو فاطمه الزهرا سلام الله علیها و به حق امام حسن علیه السلام و به حق امام حسین علیه السلام من و عشقم تا آخر امسال یا تا فروردین سال ۱۴۰۰ با هم عقد کنیم با هم از ته ته ته ته ته دلمون خوشبخت شیم. از نظر مادی و معنوی و دنیوی و اخروی با هم پیشرفت کنیم. سلامتی کامل و طول عمر با عزت برا من و عشقم و خانواده های جفتمون. و شفای چشمای عشقم. ان شاء الله
بهترین و موثرترین ترین چیز گلابه منم دختر اولم داشت تا ۴ سالگی هم باهاش بود دختر دومم ...
براتون هزار تا صلوات میفرستم. شما حدودا چه قدر میریختی؟ مثلا توی یه وعده فرنی؟ و اینکه بعد اینکه پخته شد اضاف میکردی یا قبل؟ روزی چند بار؟ لطفا جواب بدید مرسی
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم