2777
2789

سلام بچه ها

میشه تو رو خدااااااا دعام کنین

میگن ۴۰ نفر دعا کنن، خدا قبول میکنه هااااا

محتاجم به دعاهاتون

اولش دعا کنیم امام زمان زودتر ظهور کنه و همیشه و در همه حال سالم و سرحال و سلامت و دلشاد و خشنود باشه

بعدش تو رو خدا دعا کنین عشقم زودتر بیاد خواستگاریم. تا آخر امسال یا تا فروردین سال ۱۴۰۰ با هم عقد کنیم. از ته ته ته ته ته دلمون احساس خوشبختی کنیم. و از نظر مادی و معنوی و دنیوی و اخروی پیشرفت کنیم با هم. و سلامتی کامل و طول عمر باعزت رو خدا به من و عشقم و خانواده های جفتمون عطا کنه. و چشمای عشقم شفای کامل پیدا کنه به حق چشمای حضرت ابولفضل عباس علیه السلام

یاحسین# (علیه السلام)

یامسلم_ابن_عقیل# (علیه السلام)

یاابولفضل_عباس# (علیه السلام)

التماس_دعا#  

❤❤❤ امضام ❤❤❤

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

یا خدا جون

دارم مینویسم

نوشتم میمونه هااااا

خداجون، تو رو به حق سربریده ی امام حسین علیه السلام ک همه دار و ندارش رو در راه تو داد

تو رو به حق دل زینب

تو رو به حق حضرت ابولفضل عباس علیه السلام

تو رو به حق حضرت رقیه و گریه های حضرت رقیه سلام الله علیها

تو رو به حق حضرت علی اکبر علیه السلام و حضرت علی اکبر علیه السلام

تو رو به دل رباب قسم

خدایا تو رو به عرش و کبریات قسم

تو رو به همه مقدسات قسم

تو رو به همه خوبان، به ۱۴ معصوم تو رو به حضرت معصومه سلام الله علیها تو رو به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها تو رو به شهدای عزیز تو رو به شهید ابراهیم هادی علیه السلام تو رو به شهید سعیدسامانلو علیه السلام دعاهای بالامو مستجاب کن

خداجون تو رو به قرآن کریم قسم میدم من و عشقم تا آخر امسال یا تا فروردین سال ۱۴۰۰ با هم عقد کنیم و با هم خوشبخت بشیم 

یا صاحب الزمان تو رو خدا منو تو دعاهات فراموش نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دعا کنین

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

اللهم عجل لولیک فرج ❤

ان شاءالله به حق امام حسین(ع)  به حاجت دلت برسی آمین ❤

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

دعا کن خدای بزرگ خیر و صلاح جفتمونو تو همین قرار بده و من و عشقم تا آخر امسال یا تا فروردین سال ۱۴۰۰ با هم عقد کنیم

با اجازه اسی جان تشریف بیارین تلیپک اخرم فقط ۷حدیث کسا مونده به نیت قلبیتون اگر حاجت دارید ومایل هستین تسریف بیارین التماس دعا وحاجت روا انشالله

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

انشالله عزیزم.

لطفا برامنم دعاکنید

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰