2777
2789
عنوان

دخترایی که کسی تو زندگیتونه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 72 پست
خدایی؟

خب اگه میگی ک عشقته نباید این جوری صحبت میکردی ... من عشقم عاشقه اینه حرصمو ب عنواع روش ها در بیاره و هر بار بهم میگه از رو علاقش این کارو میکنه چون وقتی کفری میشم از نظرش یجور دیگه دوس داشتنیم ... حتی برادر یا پدرمم بعضی وقتا واسه در اوردن حرصم ی حرکتی میزنن پس من فک میکنم مردا هر دختریو دوس داشه باشن دلشون میخاد یجورایی اذیتش کنن ( البته باید خودت کنترل کنیو بهش بفهمونی بعد از دلت دراره با رفتار درست و ارامش بخش )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم الان رل دلرم ولی اصلا تو یک سال و نیم ی دفعم دلش نیومده بلاکم کنه حتی اگه من عصبی بشم بلاک ک ...

ببین یک روز قبلش من دیر جواب پیام دادم گفتم شب زنگ میزنم  بعد فرداش گفتم دلم صداتو میخواد الان زد بلاک کرد

اخه گفت شعور نداری و بلاک کرد

شاید فکرش مشغول بوده ... روز سختیو داشته ... مردا معمولا میریزن تو خودشون ینی هیچ وقت نمیاد سر صحبت راجب مثلا دعوایی ک امروز با خانوادش داشته باز کنه ... و وقتی میان پیش دختر مورد علاقشون تنها چیزی ک بهش فکر میکنن اینه از اون عشقشون ارامش و امید بگیرن ... تو میتونی با ارامش و ووانمود کردن این ک درکش میکنی کلی اونو جذب خودت بکنی چون هر ادمی ی کمبودایی داره و بیشتر مردها کمببودشون ی جای با ارامشه 

خب دیگه الان که دوستش داری میخواد حرصت بده روش حساس شی غیرتی شی روش و این که انتقامشو بگیره ازت ولی ...

ازه یه بار قبلا گفتم همه ارزوی داشتن منو دارن حالا همش تو حرفا میگه خیلی ها ارزوشونه با تو باشن هی تیکه میندازه

شاید فکرش مشغول بوده ... روز سختیو داشته ... مردا معمولا میریزن تو خودشون ینی هیچ وقت نمیاد سر صحبت ...

اره منتها میخواست وانمود کنه با کسیه ولی تابلو بود داره نقش بازی میکنه میخواست حرصم بده بعد که دیگه ولش کردم زنگ زد به ...خوری افتاد