2777
2789
عنوان

تا حالا شده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست
والا من یبار گفتم رفتم فلانجا فقط فحش شنیدم یکی نیس بگه بتوچه نشستی تو خونه فک کردی همه مث تو بیکار ...

عزیزم شما زمانی میتونی بگی ب کسی ربطی نداره ک فقط برای خودت پیامد داشته باشه، اما متاسفانه عدم رعایت این مسئله باعث میشه این ویروس گریبانگیر همه بشه، چ بسا فرد مبتلایی باعث ایجاد ب خطر افتادن سلامتی شما و یا کوچولوی نازت بشه

و گرنه طبق گفته خودتون بیرون رفتن و نرفتن شما یک مسئله کاملا شخصی بود 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
عزیزم شما زمانی میتونی بگی ب کسی ربطی نداره ک فقط برای خودت پیامد داشته باشه، اما متاسفانه عدم رعایت ...

نمیشه ۶ ماه رنگ آفتابو ندید

من شاغلم این همه مردم دارن خرج شکمشونو در میارن

با بیرون رفتن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارت. من محدودیت پست دارم الان به یه مشکل بزرگ خوردم میشه کمک بگیرم از خانوم ها : خانوم خواه ...

حالا پوشک و دسشویی،گفتن بچه هیچ 

چه جور دلشون میاد بچشون رو این ور اونور بزارن اونم پیش آقایون😶

شوهرم کارگره مشکل جسمی و اعصاب داره میشه برای سلامتیش دعا کنید ممنون

حالا پوشک و دسشویی،گفتن بچه هیچ  چه جور دلشون میاد بچشون رو این ور اونور بزارن اونم پیش آقایون ...

خانومم هست ترو خدا کمک کنین دفعه آخر سرش داد زدم بشین سر جات فایده نداشت 

نمیشه ۶ ماه رنگ آفتابو ندید من شاغلم این همه مردم دارن خرج شکمشونو در میارن با بیرون رفتن

منظور بیرون غیر ضروری بود و گرنه محل کار ادم مجبوره بره

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
خانومم هست ترو خدا کمک کنین دفعه آخر سرش داد زدم بشین سر جات فایده نداشت 

سر بچه چرا داد میزنی ، سر خواهر بی مسئولیتت داد بزن. مگه بچه میفهمه

عزیزم خداحفظشون کنه حق داری البته اگه چندنفربادوستاشون باهم باشن بنظرم مشکل کمترمیشه

امسال میخواستم بفرستم باشگاه مهدنشدبخاطرکروناااالنتی😖😖👐

آره نیازدارن..ولی بازم دوتاهستن باهم سرگرمن

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
امسال میخواستم بفرستم باشگاه مهدنشدبخاطرکروناااالنتی😖😖👐 آره نیازدارن..ولی بازم دوتاهستن باهم ...

درسته دخترای منم امسال زندانی شدن توخونه متاسفانه😢اره خداروشکر همین که تنها نیستن بازم خوبه دخترای منم باهم سرگرم میشن