2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی پر شده بود کف سرش؟؟؟ببخشید میشه بگی چجوری بود کف سرش؟؟؟؟خدا خیرت بده

کف سرش خالی شده بود و پوست سرش کامل مشخص بود اما بعد این کار کامل موهاش رشد کرد و هیچ جای خالی دیده نمی شد. البته شما اول از لحاظ هورمونی باید بررسی بشی والا فایده نداره و اگرم میخوای این دارو رو امتحان کنی اول رو ی قسمت از موهات چند روز امتحان کن که حساسیت نداشته باشی بیشتر بریزه

ببین مثلا اندازه یه مشت تفت میداد می‌ریخت تو روغن زیتون یا هر دفعه تفت میداد؟؟؟ نمیشه تو روغن نارگی ...

اره هر دفعه آسیاب میکرد چون نمیشه سیاهدانه را آسیاب کرده نگه داشت چون سمی میشه. دوستم تو روغن زیتون میریخت. ببین بنظرم وقتی میریزی تو روغن زیتون روغن سیاهدانه اصل بدست میاد. چون سیاهدانه آسیاب شده و تفت داده شده وقتی در روغن قرار بگیره روغن خودش استخراج میشه. شما همون زیتون بریز. البته میدونی که روغن زیتون خوراکی نباید باشع

کف سرش خالی شده بود و پوست سرش کامل مشخص بود اما بعد این کار کامل موهاش رشد کرد و هیچ جای خالی دیده ...

وای چقدر خوب امیدوار شدم میشه بگین چند سالش بود؟؟؟و همراهش دکتر هم رفته بود یعنی دکتر طب سنتی بهش گفته ؟؟خیلی ممنونم

مي خواستم ببينم فضولام كيا هستن 

خداروشکر ما فهمیدیم فضول کیه

راهکاری داری بده 

عکس سرتم بذار 

بقیه نظر بدن

بعد درخواست کن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
خداروشکر ما فهمیدیم فضول کیه راهکاری داری بده  عکس سرتم بذار  بقیه نظر بدن بعد درخواست ...

راهكار دادم 

من كه تاپيك نزدم كه نظر بخوام عكس كف سرم بزارم 

كم اورديا🤣

اخه من با عكس كف سر چيكار ميتونستم بكنم ميخواستم مثلا عكسش پخش كنم 

لابد يه راهكاري داشتم كه عكس خواستم حالا هم عكس نداشت