2777
2789

دکتر پوست برو ماینوکسیدل میده با قرص هورمونی ،حتما برو دکتر،شامپوهای حجم دهنده ومحرک مو هم دارن به من شامپوکافئین آیروکس داد،قرص لاکتون،محلول دست ساز که توش ماینوکسیدیل هم داره ؛پیگیر شو سنت بالاتر بره قشنگ کچل میشی واسه من خیلی ریخته درمان رو ول میکردم ،الانم مهمونی میرم پودر تاپیک میزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بهم‌اینو گفت و موی زاید رو شکم دارم 

استارتر برای تنبلی تخمدانت حتما برو دکتر ، دارو مصرف کن، ول نکنی خودتو

ورزش کن، از  غذاهای شیرین و قند و شکر و ماکارونی پرهیز کن ... وزن کم کردن خیلی کمک میکنه ...

منم تنبلی دارم(علائمش همین ریزش مو و مو زائد و بالا بودن هورمون مردانست)

شامپو و تونیک سریتا بنفش هم بزن، برای ریزش مو هورمونیه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
چرا ، مگه خوردی که هورموناتو بهم بزنه ؟😳 چرا راهی بیمارستان شدی! وا

ن ب موهام زدم اولش عالی بود تارای کلفت توی شونه دیدم ، بعد دیدم گوشام میخاره صورتم ورم کرد انقد وحشتناک شدم حتی نتونستم ب خانوادم نشون بدم

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
ماینوکسیدل خوبه؟؟؟چشم تا الان هم خیلی دکتر رفتم 

تنها درمان ماینوکسیدیله آره خوبه از اینکه بقیه موها بریزه جلوگیری میکنه موهای کرکی رو زبر میکنه موها پرتر میشه تا ۶ماه باید روزی دوبار بزنی صبح وشب بعدازاون روزی یکبار،ریزش رو به تعویق میندازه نباید اصلا قطع کنی مثل مسواک باید بزنی 

استارتر برای تنبلی تخمدانت حتما برو دکتر ، دارو مصرف کن، ول نکنی خودتو ورزش کن، از  غذاهای شیر ...

عزیزدلم چقدر ممنونم چشم حتما 🌹🌹بله دکتر هم بهم گفت باید وزنت کم کنی و موی زاید خیلی دارم چای نعنا شنیدم خوبه استفاده میکنم

ن ب موهام زدم اولش عالی بود تارای کلفت توی شونه دیدم ، بعد دیدم گوشام میخاره صورتم ورم کرد انقد وحشت ...

چه وحشتناک، همون دفعه اول که زدی اینجور شدی؟

چقدر مونده بود؟

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚