2777
2789
عنوان

بعدازختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 51 پست
نه بخیه هاش نیفتاده یه پماداستریل چشمی داده میزنم

کم کم میوفته،آره برای بچه منم استریل چشمی داد در کنارش یه شربتم داد که ۱۲ساعت به ۱۲ ساعت بدم خشک کننده بود که چرک نکنه،اما یادم نیست چی بود

کم کم میوفته،آره برای بچه منم استریل چشمی داد در کنارش یه شربتم داد که ۱۲ساعت به ۱۲ ساعت بدم خشک کنن ...

اره به منم داده شربت رو میدونی یه حالتیه که از زیر یا سمت چپ نگاه میکنی خیلی ورم داره و یه جوریه شاید هنوززوده که خوب شه امامن نگرانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند ماهشه پسرت ؟

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
دیشب توفکرسشواربودم بدترسیدم اینکه اصلا تو آب نمیشینه اشکال نداره 

بچه منم نمینشست،من دستموباشامپوکفی میکردم و آروم جلوشومیشستم،بعدش با سشوار از فاصله دوووور خشک میکردم میذاشتم یکم باز باشه ..

زیرش تشک پلاستیکی مینداختم از دارو خونه گرفته بودم،بعد دوباره پمادمیزدم و پوشک سایز بزرگ پاش میکردم بدون شلوار

اره به منم داده شربت رو میدونی یه حالتیه که از زیر یا سمت چپ نگاه میکنی خیلی ورم داره و یه جوریه شای ...

ماله پسر منم ورم داشت خوب میشه ولی به دکترم نشون بده ولی پسر من با حلقه بود 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
بچه منم نمینشست،من دستموباشامپوکفی میکردم و آروم جلوشومیشستم،بعدش با سشوار از فاصله دوووور خشک میکرد ...

من پسرم چون بزرگتره خیلی سختمه آخه موقع شستن کلی گریه میکنه و خدارو قسم میده که نکن 

اره به منم داده شربت رو میدونی یه حالتیه که از زیر یا سمت چپ نگاه میکنی خیلی ورم داره و یه جوریه شای ...

ورمش همینجوریه ممکنه یه سمتش جوش خورده باشه یه سمتش نه..

مرتب بشورید و چرب کنید زودتر زخمش خوب میشه،فقط مراقب باش که چرک نکنه وگرنه جای نگرانی نداره عزیزم

من پسرم چون بزرگتره خیلی سختمه آخه موقع شستن کلی گریه میکنه و خدارو قسم میده که نکن

مگه چند سالشه ؟