2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
یعنی سخترین کار توی زندگی مشترک همینه به نظرم املت بهترین غذاس راحت خوشمزه سریع و بی دردسر البته ...

اره اما کاش فقط پختنش بود. اوردنش شستنش گاز و سفره پاگ کردنم ک یا خدا. فک کن از سرکار خسته میایم مرد لم میده و ما باید غذا و چای میوه بیاریم جازو کنیم پاک کنیم بچه رو مراقب باشیم اخرشم میگن وا چکارکردی مگه کوه کندی خوردی خوابیدی جلو کولرر🥺😏🤛🥴🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما کاش فقط پختنش بود. اوردنش شستنش گاز و سفره پاگ کردنم ک یا خدا. فک کن از سرکار خسته میایم مرد ...

اصلا درک نمیکنم کسایی رو که میگن خودشونم مثل مرد کار میکنن وقتی میان خونه هم از آقا پذیرایی میکنن.چرا اینطوری بار اوردید شوهراتونو؟😁

اصلا درک نمیکنم کسایی رو که میگن خودشونم مثل مرد کار میکنن وقتی میان خونه هم از آقا پذیرایی میکنن.چر ...

ن کمکای کوچیک میکنه گاهی اما خب دیگه هروز ک نمیخاد غذا بپزه و جاروبرقی بکشه. مادرا بار اوردن من بار نیاوردم 😂😂

کاری نداره رنده کردن که مگه چقدر میخای رنده کنی آدم اگه با ذوق غذا درست کنه هیچی براش سخت نیست من که ...

سخته واسم سیب زمینی رنده کردن

اخه هر روز آشپزی با عشق نمیشه که بلاخره آدم حوصله نداره حال نداره و...هفته ای ۳ یا ۴بار خوبه نه هر روز

اره اما کاش فقط پختنش بود. اوردنش شستنش گاز و سفره پاگ کردنم ک یا خدا. فک کن از سرکار خسته میایم مرد ...

خانمایی که شاغلن که حتما باید مردم کار کنه اونجوری ظلمه واقعا مگه اونم تو اون خونه نیست

ن کمکای کوچیک میکنه گاهی اما خب دیگه هروز ک نمیخاد غذا بپزه و جاروبرقی بکشه. مادرا بار اوردن من بار ...

به نظرم باید زوج و فرد بشه

میگن مردا دوبار تربیت میشن یه بار به وسیله مامان و ه بار به وسیله همسر😁