2777
2789
پ چخبره بابا بیچاره پسرا

عید فطر...عید قربان.عید نوروز...شب چله....تولد....فعلا اینا یادمه

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان دیگه این رسم ها یکم ور افتاده  البته اگه داشته باشه خیلی خوبم هست خرج کنه ولی حساب کن ای ...

واقعا! حتی ۴ سال پیشم حساب کنی طلا گرمی ۱۰۰ بود باز میشد ی چیزی بذاری کنارش، الآن همین ک طلا برات گرفته نرفته کارت هدیه بگیره خودش خیلیه

لابد بعد عروسی هم ننه باباهاتون باید عیدی اینجوری بیارن؟

اره دیگه بعد عروسیم خانواده ها عیدی میارن.😊😊😊

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
بچه ها اوناییکه ازدواج کردن پدرمادراشون براشون عیدی میارن عید قربان؟

نه. مگه عیده نوروزه. اونم برای سال اول عروس عیدی میبرن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عزیزم شرایط همسرتو درک کن من همسرم یوقتایی نداشت برا عیدیم طلا بخره فقط لباس میخرید ولی خداروشکر بعده عروسی جبران کرد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه. مگه عیده نوروزه. اونم برای سال اول عروس عیدی میبرن

عید نوروزو که الانم ک الانه مامانبزرگم برای مامانم میبره ..ولی میخواستم بدونم عید قربان اینام چیزی براتون میارن  اخه من سال اول عروسیمه شب چله و عید برام طلا اوردن عیدم که رفتیم خونشون بهم پاگشایی یه النگو دادن..ماه محرمم برام لباس اوردن ..خواستم بدونم عید قربان چطوره 

عزیزم نامزدت فقط وقتی عید یا مراسم خاصی هست لباس برات میگیره؟

به نظرم لباس لازم نیست

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عید نوروزو که الانم ک الانه مامانبزرگم برای مامانم میبره ..ولی میخواستم بدونم عید قربان اینام چیزی ب ...

ماه محرم هم مگه لباس میارن☹

اهل کجا هستید گلم؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!