2777
2789
عنوان

جهیزیه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 56 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه تو ک ویژه مبارکه حالتو درک میکنم ماام واسه ی خونه دیگمون کل وسایلو مجبور شدیم بگیریم چون دوجا ز ...

مرسسسسسسی عزیزم 😀😀😘😘

خیلی خوشحالم بعد یازده سال خونه پدرشوهر بودن دارم میرم خونم 

ایشالله بقیه چیزارم پول بیاد دستمون کم کم عوض میکنیم 

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

تلویزیون تخته یا منحنی.چند گرفتی .مبارکت باشه

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

بسلامتی،من عصر میخام برم جهاز برون دختر دایم،جهازش 150میلیون شده

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
۱۲۰۰شونس ۷۰۰شونه ارزونتره

اهان من خیلی وقته فرش نگرفتم یه یازده سالی میشه😂

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
مرسسسسسسی عزیزم 😀😀😘😘 خیلی خوشحالم بعد یازده سال خونه پدرشوهر بودن دارم میرم خونم  ایشالله ...

ایشالله حستو ماهم تحربه کنیم.

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

عزیزم مبارکت باشه خوشبخت شی.فقط اگه برات مقدوره به نظرم چینیتو پس بده.منم ۷ سال پیش برا جهازم ۱۸ نفره چینی تقدیس سری پارمیس و گرفتم ولی فوق العاده سنگینه و لک و پیس دار.به قول دوستمون زرین بهتره باز

تخته  پارسال گرفتم ۶میلیون شد

مبارکت باشه

عزیزم مبارکت باشه خوشبخت شی.فقط اگه برات مقدوره به نظرم چینیتو پس بده.منم ۷ سال پیش برا جهازم ۱۸ نفر ...

اره میخواستم پس بدم مامانم گفت نگهش دار ۱۸ نفره زرین برات میخرم