2777
2789
من الان بچه م پاهاشو کرده تو دنده هام  نمیتونم بشینم🤦🏼‍♀️😁

خخخخخخخ عزیزمممممممم

من تازه دیروز فهمیدم باردارم شوهرم شکممو میگیره میگه میخوام لپاشو بگیرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهم تیر

تا نه مرداد میشی ۴ هفته

تا ۹ شهریور میشی ۸ هفته تقریبا 

صدای قلب رو هفته هفت یعنی اول شهریور برو که مطمئن باشی ان شاء الله .دیگه از همون موقع تحت نظر دکتر باش

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
خخخخخخخ عزیزمممممممم من تازه دیروز فهمیدم باردارم شوهرم شکممو میگیره میگه میخوام لپاشو بگیرم   ...

ای جانم جوجه تو دل برو .....

ان شاء الله خدا براتون حفظش کنه و صحیح و سالم و بی دردسر دنیا بیاد

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
مبارک باشه خخخخ.ببخشیدچندهفتته؟عددبتات چنده؟

والا سه چهار روز از پریودم گذشت آزمایش دادم بتا ۲۰۰خیلب میترسم هنوز باورم نشده باردارم چون پایینه و واقعا شک و استرس تو دلم انداخته

والا سه چهار روز از پریودم گذشت آزمایش دادم بتا ۲۰۰خیلب میترسم هنوز باورم نشده باردارم چون پایینه و ...

منم سه روزازپریودم گذشته بودآزمایش دادم بتا۲۹۹بود.منم به خداهنوزباورم نشده.درحدی که هنوز به شوهرم نگفتم

عجب بیهوده تکراریست دنیا
منم سه روزازپریودم گذشته بودآزمایش دادم بتا۲۹۹بود.منم به خداهنوزباورم نشده.درحدی که هنوز به شوهرم نگ ...

چقدر حس قشنگیه .... حالتو خریدارم ....نذار عادی اتفاق بیفته اونجوری که می‌دونی شوهرت خیلی ذوق زده میشه سورپرایزش کن

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
منم سه روزازپریودم گذشته بودآزمایش دادم بتا۲۹۹بود.منم به خداهنوزباورم نشده.درحدی که هنوز به شوهرم نگ ...

من شوهرم خودش رفت جواب گرفت ولی هنوز ب خانواده هامون نگفتیم خیلی استرس دارم اصن ی حال عجیبیه خوشحالی شوهرم میبینم دلم میسوزه میگم اگ باردار نباشم حالش چی میشه

چقدر حس قشنگیه .... حالتو خریدارم ....نذار عادی اتفاق بیفته اونجوری که می‌دونی شوهرت خیلی ذوق زده می ...

قربونت عزیزم.اره واقعاوصف نشدنیه.شوهرم ماموریته دوسه روز دیگه میاد.پونزده روزه ندیدمش.میخوام سورپرایزش کنم کیک وکادوواینا

عجب بیهوده تکراریست دنیا
من شوهرم خودش رفت جواب گرفت ولی هنوز ب خانواده هامون نگفتیم خیلی استرس دارم اصن ی حال عجیبیه خوشحالی ...

دقیقا منم همین حسودارم.ولی آزمایش مثبت نشون داده دیگه ماهم زیادی استرسی هستیم.

عجب بیهوده تکراریست دنیا