2777
2789
عنوان

امید بدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست
نه عزیزم ایشون گرمی مث زعفرون خوردن که پریودی بیاد اخه هم ازمایشش نمفی بوده هم بی بی چکش ولی وقتی پر ...

چند وقته شما تو اقدامین

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
چند وقته شما تو اقدامین

من 10ماهه این ماه 

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من 10ماهه این ماه 

انشاالله که این ماه باردارین....من که دیگه خسته شدم از بس بی بی هام هر ماه منفی شده میترسم هیچوقت دوتا خط نبینم

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
انشاالله که این ماه باردارین....من که دیگه خسته شدم از بس بی بی هام هر ماه منفی شده میترسم هیچوقت دو ...

منم همینجورم من که چندماه نخریده بودم تندتند خودش زودتر می اومد دیگه دیشب باترس لرزبه شوهرم گفتم یکی بخر😭😭😭😭

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
منم همینجورم من که چندماه نخریده بودم تندتند خودش زودتر می اومد دیگه دیشب باترس لرزبه شوهرم گفتم یکی ...

نگران نباش ایشاالله خدا به هممون یه نی نی میده😊😊😊😊

الهی امین خدا دل همه رو شاد کنه یه فندق سالم بهمون بده

2790
2778
2791
2779
2792