2777
2789
عنوان

حریم خصوصی

303 بازدید | 16 پست

سلام

بعضی سایت ها پیام حریم خصوصی میاد و باز نمیکنه😫

مرورگرم کروم

چکار کنم باز کنه؟😖

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

چند روز که روی اون عکس پاکت نامه پیام های دریافتی عدد یک نوشته هر چی پیاما رو چک میکنم اصلا پیام جدیدی نمیبینم رو اعصابم 

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند روز که روی اون عکس پاکت نامه پیام های دریافتی عدد یک نوشته هر چی پیاما رو چک میکنم اصلا پیام جدی ...

یکی پیام داده ترکیده برا همبن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

احتمالا سایتایی ک ف یلتر هستنو میخوای باز کنی 

فی ل تر ش کن روشن کن

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
بله😂اگه کاربریش برگرده میتونی باز کنی 

راستی اگه کسی کاربریش ترکیده باشه کلا با همه تاپیک هایی که زده بود از نی نی سایت حذف میشه؟؟

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
چکار کنم الان از نی نی یار کمک بگیرمومیتونه کاری کنه؟

نه هیچ کاری نمیشه کرد مگه اینکه طرف دوباره وصل شه که اونم نمیکنن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
راستی اگه کسی کاربریش ترکیده باشه کلا با همه تاپیک هایی که زده بود از نی نی سایت حذف میشه؟؟

نه تاپیکاش میمونن ولی خیلی سخت میشه دید مثلا اگه کاربری تاپیکشو ذخیره کرده باشی یا پستی تو تاپیکش  گذاشته باشی یا اونجا لایکت کرده باشنت یا اسم دقیق تاپیکو بدونی سرچ کنیمیاد  

👑sen benim herşeyimsin
نه تاپیکاش میمونن ولی خیلی سخت میشه دید مثلا اگه کاربری تاپیکشو ذخیره کرده باشی یا پستی تو تاپیکش &n ...

ای وای من حدس میزنم یه بنده خدایی هست به اسم هلما قرار بود بره سونو جنسیت بچشو بگه بهم😂😂