2777
2789
عنوان

خیلی بی هنرین😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ویدیو های فارسی محدود و پیش پا افتاده هستن،باید انگلیسی بزنی تا تنوع کار و آموزش صفر تا صد رو ببی ...

من خارجی بلد نیست😁

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
ایشالا که میاد توضیح میده خواهش میکنم 

سلام سایو‌جان من که البته کارم حرفه ای نیست.تو‌لطف داری به من

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

ببخشید من زیاد نمیام‌سایت گذری میام و میرم.سوالاتو‌دونه دونه بگو من جواب میدم هر چی بلدم

اگر دور گیرت خوب نباشه ممکنه جدا بشه ولی نه با ضربه با اسکاچ‌زبر مثلا بشوری.من خودم از نت یاد گرفتم‌.ولی گذرا یه نگاه عجله ای کردم اینا رو‌بهت میگم.اصلا نباید با رنگت چیزی قاطی کنی.را شروعت دور گیر یا همون لاینر میخوای هر رنگی من مارک ال بی رو‌بیشترمیپسندم تا پ ب ا.الان خیلی وقته کار نکردم.چند ماه قبل عید خریدم دونه ای ۳۶این حدودا.رنگم ال بی دارم بیشتر راضیم تا پ ب ا چند تا رنگ که ال بی نداشت اون موقع پ ب ا خریدم هم‌حجمش کمتره هم‌پوشانندگیش به نظرم .قیمتشم بین چهل -پنجاه هست دونه ای 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

برا براق کردنم میگم وارنیش ولی وارنیش استحکام کریستال رو نداره بیشتر برا رقیق کردن رنگ من وارنیش استفاده کردم مثلا بخوام یه درجه رنگم روشن بشه.برا سطح صاف کریستال استفاده میکنم که یه لایه شیشه ای محکم میاد رو‌کار .یدونه اسپری هم دارم که الان فکر نکنم گیر بیاد اونو برا لیوان یا همچین چیزایی استفاده میکنم.

سلام عشقم  تو  فوق حرفه ای هستی کارات رو دیدم عالین شکست نفسی نکن🤗🤗😍😍😘😘😘😘

ای خواهر .تو‌همیشه منو خجالت میدی.من کجا حرفه ایم.نخابیدی چرا

اگر شروع کاری.یه چند تا قلمو سایز مختلف بخر .رنگ ویترای.مارکای قیمت مناسبم هست .ظرف شیشه ای کریستال سرونیک.دورگیر میتونی براشروع قیمت ارزون تر بگیری بعدا مارک ال بی یا پ ب ا بخری.اینا یادمه.الان مغزم خسته هست باز سوالتو‌دونه ای بپرس .

اینکه میگن دورگیر با ضربه کنده میشه من ندیدم .پیترای یه هنر باستانیه پنجره های کلیسا ها رو‌دیدی تو‌فیلما.حتما دورگیر نامرغوب بوده.یا بعد کار تثبیت نشده .