2821
2789
واقعا کارش نتیجه میده ؟ شما نتیجه گرفتین ؟ 

بیشتر از 10 سال پیش اون موقع 300 تومن میگرفت دوتا طلسم دفنی داشتیم باطل کرد 

ما همیشه خونه همه با هم دعوا داشتیم یه روز آروم نداشتیم دم غروب میشد یادم نمیره یه غصه عجیبی پیدا میکردم همیشه افسرده بودیم

باطل که شد دعوا و غم و غصه جمع شد خداروشکر

اهل کجایی؟

میخوای بیا خصوصی بیشتر حرف بزنیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیشتر از 10 سال پیش اون موقع 300 تومن میگرفت دوتا طلسم دفنی داشتیم باطل کرد  ما همیشه خونه همه ...

درخواست دوستی دادم عزیزم 

خداروشکر که مشکلتون حل شده انشالله همیشه زندگی همه به خوشی باشه

میشناسی؟

من پیش شیخ رعنا رفتم در عرض ۲ سال پدرم عمه و خالم و عموم و خواهر جونم فوت کردن هنوز سال عموم و خواهرم هم نشد من رفتم‌گفت طلسم مرگ دارید و ۵ میلیون گرفت که مثلا باطل کرد ولی هر جا برای فال من و خواهرم رفتیم بازم میگفتن طلسم مرگ دارید تا اینکه مادرم گوسفند قربانی کرد فعلا که خدا رو شکر بعد ارز فوت خواهرم که ۶ ماه شده فوتی نداشتیم ولی من با شوهرم ۱۳ ساله اختلاف دارم هر دفعه کلی پول دارم کاری نتونست بکنه والانم ۳ ماهه جدا از هم زندگی میکنیم و شوهرم همچنان در حال خوشگذرانی با زن صیغه ایش و زنای دیگه هست واصلا هم سراغی ازم نمیگیره میخوام بگم منم پیش هر دعا گیری بگید رفتم از ساری گنید روستاهای ساری خانم مسعودی ساری دارابکلاولی فقط پولهای کلانی دادم اخرم زندگیم به اخر رسید ،انگار تا خدا نخواد اب از اب تکون نمیخوره ،

آدرس دقیقشو داری!؟

ببنید پول زیاد میگیره خودشم به کسی شماره نمیده ولی من خودم به شخصه دوبار برام باطل کرد 

براش تبلیغ نمیکنم و اصلا هم پیشنهاد نمیکنم چون بگیر نگیر داره 

خواستی درخواست بده آدرس دقیق بدم 

ببنید پول زیاد میگیره خودشم به کسی شماره نمیده ولی من خودم به شخصه دوبار برام باطل کرد  براش ت ...

عزیزم این ک گفتین ب گیر نگیر داره یعنی بودن ک نتیجه هم نگیرن؟اخه مبلغش خیلی زیاده. 

کلا هم خیلی تعریف میکنن ازش اکثرا

شما از کی تعریف شنیدی؟

اول از یکی از ارایشگاها .بعدم ک رفتیم یکی دو نفری ک بودن گفتن خوبه کارش.حالا نمیدونم واقعا نتیجه میده یا زیادی بزرگ نمایی کردن

از همه هم مبالغ زیاد گرفت

اول از یکی از ارایشگاها .بعدم ک رفتیم یکی دو نفری ک بودن گفتن خوبه کارش.حالا نمیدونم واقعا نتیجه مید ...

خب پس خبر داری 

منم چند سال پیش رفتم برام طلسم باطل کرد خداییش درست شد

اگه رفتی پیشش روبروی خونه ش ی آژانسه شماره آژانسو بگیر داشته باش بمن بده 

لازم میشه بعضی وقتا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز