2777
2789
عنوان

بیاین مشاوره داریم🤗😚😚

329 بازدید | 39 پست

هر سوال یا مشکلی که دارید اینجا مطرح کنید☺

من به ترتیب جوابتونو میدم😄🌻

اگر تو ابن تاپیک راحت نمیتونید مطرح کنید درخواست دوستی بدید حتما کمکتون میکنم🌷

بقیه دوستانم میتونن مشاوره بدن🦄

موفق باشید

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه روانشناس مهربونی🌸

الان مشکل ندارم یعنی دارم ولی خیلی حاد نیستن.

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
روانشناسید؟

نه عزیزم اما میتونم به خیلی از سوالا پاسخ بدم و مشکلتونو حل کنم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

چکار کنم همه طلاق بگیرن🤣

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
چه روانشناس مهربونی🌸 الان مشکل ندارم یعنی دارم ولی خیلی حاد نیستن.

مچکرم عزیز دلم 😙درخدمتم

برای اینکه زندگی زناشویی همواره با آرامش باشه و اینکه عشقی که وجود داره پایدار بمونه ، چیکار باید بک ...

ببینید عزیزم...تو خیلی از روابط زوجین باید باهم اروم و منطقی باشن.نه اینکه هرمشکلی پیش اومد کار به دعوا و قهر و عصبانیت برسه.کنترل کردن احساسات خیلی مهمه و وجه مناسبی به شمار میاد‌.بحث کردن هیچ چیزو تغییر نمیکنه.برای هرمشکلی باید بشینید باهم حرف بزنید و ببینید چه راه هایی برای برطرف کردن مشکل پیش اومده هست.

حالا من چندتا تکته میگم

۱‌.از خانوادش به هیچ عنوان بد و بیراه نگید 

۲‌.مدام عرولند نکنید

۳.سعی کنید همونجوری که بیرون از منزل اراسته و شیک هستید بیرون از منزل هم همیتحوری باشید

توضیح کاملترشو توی تاپیک زندگی شاد من دادم

ببینید عزیزم...تو خیلی از روابط زوجین باید باهم اروم و منطقی باشن.نه اینکه هرمشکلی پیش اومد کار به د ...

آره دقیقا مشکل ماهم اینه که نمیتونیم عصبانیتمون رو کنترل کنیم 

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟ ❤️